Severina posvetila najvažnijem muškarcu u svom životu NAJEMOTIVNIJU pesmu do sad

30/10/2019 | 22:15

Pop diva i zgodna Splićanka, Severina Kojić, u ponedeljak objaviće, kako ističu njeni saradnici, najemotivniju i najlepšu baladu u životu!

Pesma koju je posvetila svom sinu Aleksandru je nazvana Rođeno moje, a i sama pevačica slaže se da je to njena najlepša pesma do sada.

Reč je o pesmi koju je ovo leto napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović…

— Severina me je letos pozvala i pitala da li bih joj napisao jednu lepu, emotivnu pesmu. Posle prelepih balada koje sam joj napisao, kao što su Grad bez ljudi, Dobrodošao u klub, Kao, Alcatraz, razmišljao sam o temi pesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvezdu, umetnika, koja je pre svega majka koja se bori za dobrobit svog deteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj, pa znam koje su to emocije, a oduvek sam ih hteo pretočiti u jednu ovakvu pesmu. Tako je nastalo Rođeno moje i jako sam srećan zbog toga – istakao je Miloš Roganović.

story.rsMiloš Nadaždin, Petar Đorđević

Još iz rubrike