Šenon Doerti ne odustaje od BORBE ZA ŽIVOT: Mislim da me BOLEST napravila boljim čovekom!

23/09/2018 | 17:00

Američka glumica Šenon Doerti, koju je srpska publika zapamtila po ulozi u popularnoj tv seriji “Čari”, već tri godine se bori sa rakom dojki.

Koliko je ona hrabra žena govori činjenica da nije nestala iz javnosti, već često sa fanovima deli najsvežije vesti.

Ovog puta je gostujući u emisiji “Good Morning America” otkrila je da joj je ova životna situacija pomogla da postane bolja glumica.

Mislim da me je napravila boljim ljudskim bićem. Ona ruši sve tvoje zidove, sve barijere, sve što vam je život servirao”, rekla je glumica.”

Šenon je 2015. godine otkrila da joj je dijagnostikovan rak dojke nakon što je nakon što je tužila svog bivšeg poslovnog menadžera zbog neplaćanja osiguranja. Tada je na sudu rekla da je to sprečavalo da dobije medicinsku negu koja bi, kako ona kaže, mogla da joj pomogne u borbi sa zloćudnom bolešću.

Glumičin tretman lečenja je obuhvatio hemoterapiju, zračenje i operaciju, a ona je podelila puno detalja o procesu sa fanovima na Instagramu.

– Znam deljenje informacija mi je pomoglo, jer su mi prelepe priče drugih ljudi, kroz šta su oni prošli … dale nadu, podršku i ljubav, stvarno mi je pomoglo – rekla je.

Doertijeva sada kaže da sada sa njenim zdravljem i oporavkom “sve dobro ide”.

Čujete reč remisija i tada u sebi osetite fuziju različitih emocija. Pomislite “šta je sledeće?” Osetite strah. Osećala sam se izgubljeno na trenutak..”Ta neka vrsta osećanja počinje da se širi, a onda se osećaš radosno i uzbuđeno, ali onda moraš da čekaš kontrole i analize.”

Takođe je uzbuđena što ponovo radi.

– Želela sam da znam da mogu to da uradim. Htela sam da se uverim da sam se vratila i da sam spremna za to.

story.rsstil.kurir.rsGulliver/Getty, Instagram