“SEKSI FILM” POZNATE STARLETE: Kim u ŠOKANTNOM PRIZNANJU OTKRIVA kako je NASTAO i da li se KAJE ZBOG TOGA

13/12/2018 | 09:30

Kim Kardašijan je gostovala u šou Busy Tonight glumice Bazi Filips, gde je pričala o dve potpuno nepovezane teme: o konzumiranju ekstazija i dnevnoj rutini skidanja šminke!

Iako Kim važi za jednu od neprikosnovenih kraljica šminke, njen odnos prema šminkanju prilično je uobičajen i ne sasvim zdrav po njeno lice. TV zvezda nedavno je otkrila da često ide na spavanje sa šminkom.

– Da, to radim non stop! Iako znam da sutradan neću izgledati savršeno kao dan ranije, spavam mirno. Uvek se potrudim da sutra popravim šminku ili da je od samog početka dobro sačuvam dva dana – odgovorila je Kim.

Kim je pored toga odgovorila na još nekoliko interesantnih pitanja, a osvrnula se i na nekadašnje konzumiranje ekstazija, o kojem je nedavno diskutovala sa Kendal Džener i Skot Disik, bivšim dečkom Kortni Kardašijan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана

Ona je nedavno otkrila da je nekoliko puta konzumirala ekstazi i to u krucijalnim trenucima života – kada se prvi put udala, ali i kada je snimila film za odrasle koji ju je vinuo u zvezde.

– Kada sam se prvi put udala, bila sam na ekstaziju. Kada sam snimila sex film, bila sam na ekstaziju. Svaki bi se put dogodilo nešto loše – priznala je Kim.

Kim je sada objasnila da je njena majka Kris Džener, bila ta koja ju je vratila na pravi put i osvestila o štetnost konzumiranja ekstazija.

– Uvek sam imala jako blizak odnos sa majkom i govorila sam joj sve. Sećam se da sam jednog dana ušla u kuću i rekla joj šta sam uradia. Bila je jako uznemirena zbog toga, sedela je na mašini za pranje i pričale smo u hodniku. Govorila mi je da jednog dana neću moći da rodim decu zbog toga, i da ću potpuno uništiti svoje zdravlje – objašnjava zvezda.

– I bila je u pravu. Dobro sam razmislila nakon toga i shvatila da to nisam ja. Ništa slično nikada više nisam uradila.

story.rstracara.comguliver/gettyimages

Još iz rubrike