Seka Aleksić: Sin je LJUBOMORAN kada se Veljko i ja ljubimo i grlimo

19/10/2018 | 11:21

Pevačica Seka Aleksić i suprug Veljko Piljkić trude se da što više vremena provedu sa sinom Jakovom, koji ume da bude ljubomoran kada Seka i Veljko usmere pažnju jedno na drugo.

– On se ljuti kad se mi ljubimo i grlimo. Ljubomoran je. Zato se mi trudimo da se grlimo i ljubimo sve troje zajedno, to su trenuci koji se pamte ceo život. Zaista ne postoji ništa lepše. I stvarno smatram da dete treba učiti odmalena da je ljubav sve, da je pokretač svega i da ukoliko čovek ima ljubavi, ima sve – navodi Seka, i dodaje da je najviše nasmeje kada se Jakov oduševi njenim outfitom.

– On kaže “vau” kad me vidi sređenu. Za sve što ga iznenadi on govori vau, sada je naučio tu reakciju. Mada najviše ga oduševi čokoladno jaje. Taj koji dođe i donese mu čokoladno jaje kupio ga je za ceo život – kroz osmeh objašnjava Seka, i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) дана

– Porodična sam osoba. Volela bih da imamo mnogo dece. Kao i prvi put kad se desilo – to sve prepuštam božjoj volji. Mi se nadamo da ćemo imati više dece i volela bih da moj sin zaista ima brata ili sestru, da ne bude jedinac.

Iako je Jakov napunio dve godine, Seka ne može da se opusti kad ide na nastupe.

– Kako da mi ne bude teško? To je sasvim prirodan osećaj, bilo bi glupo da ga nemam. Najteže mi je kad odlazim u inostransto vikendom da radim, jer nekad se desi da nisam dva dana tu, ali to je maksimalno. Sve preko toga ne prihvatam. Non-stop smo na telefonu i video-pozivu – kaže Seka, i otkriva da li i dalje u toku noći zove dadilju da proveri da li je sve u redu:

– U početku sam 24 sata bila na telefonu, ali sada sam se nekako privikla. Mada, uvek postoji taj majčinski instinkt koji ti ne dozvoljava da budeš miran.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) дана

Iako je prošle godine obradovala publiku sjajnim koncertom u Areni, Seka otkriva da uz novi album koji će predstaviti u aprilu planira i ponovni spektakl na istom mestu.

– Pripremam za april novi album. Smatram da ljudi koji se ozbiljno bave ovim poslom treba da izdaju albume. Mogu sebi da priušte i singl, imam ih i ja, ali ako imate karijeru dugu 10 godina i samo singlove izdajete bez CD-a, mislim da to nije okej – otkriva i najavljuje ponovni susret sa publikom u Areni:

– Razmišljam o novom koncertu u Areni sledeće godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) дана

story.rsblic.rsInstagram

Još iz rubrike