I to se dogodilo: Anđelina Džoli i Dženifer Aniston oči u oči (foto/video)

08/01/2018 | 13:00

Čini se da je ovogodišnja dodela Zlatnog globusa protekla u iščekivanju susreta Anđeline Džoli i Dženifer Aniston. Kako je mnogo ranije najavljeno koje slavne holivudske ličnosti i glumačke dive će se pojaviti na 75. dodeli Zlatnog globusa, svi su željno iščekivali susret ljutih suparnica koji se konačno i dogodio!

Dodeljeni “Zlatni globusi”, ovo su dobitnici!

Kako pišu svetski mediji, Dženifer je vešto uspela da izbegne Anđelinu na crvenom tepihu i to na vrlo očigledan način.

Naime, dok je Anđa, kao i sve zvanice koje su stigle, sa sinom Paksom pozirala na crvenom tepihu…

Dženifer se na istom uopšte nije ni pojavila…

Anistonova je odmah ušla u salu u kojoj se održavala ceremonija, gde je sa Karol Burnet dodelila nagradu Elizabet Mos, zvezdi serije “The Handmaid’s Tale”.

Na internetu se pojavio i momenat kada Dženifer izlazi na scenu, a Anđelina sedi u prvom redu. I dok svi gledaju u Anistonovu, glumica Dakota Džonson bukvalno bulji u Anđelinu, od koje je udaljena nekoliko metara iščekujući njenu reakciju.

Međutim, dok je Dženifer pričala na bini, Anđelina je izvadila svoje ogledalce i popravljala šminku…

Dakle, iako su se u prvom delu večeri zaobišle u širokom krugu, slavne holivudske dive došle su na “Netflix” afterparty u Beverli Hilsu!

Ipak, i tu su se izbegavale, iako su se u jednom trenutku našle oči u oči, izuzetno blizu jedna drugoj.

Podsetimo, Dženifer i Anđelina poslednji put su se srele 2015. godine na “Critics’ Choice Awards”. Pre toga, do susreta je došlo 2009. godine na dodeli Oskara.

Dženifer i Bred tačku na brak stavili su u januaru 2005. godine, nakon pet godina ljubavi. Bred je Dženifer ostavio upravo zbog Anđeline, koju je upoznao na snimanju filma “Mr & Mrs Smith”.

Anistonova i Pit važili su za najlepši i najvoljeniji holivudski par, a upravo zbog toga njihovi fanovi godinama su osećali odbojnost prema Anđelini koja, navodno, i dan danas traje.

story.rsdailymail.co.uk, telegraf.rs, blic.rsguliver/getty

Još iz rubrike