Saznali smo da Jelena Karleuša zbog majke menja ime, ali sada će učiniti nešto još EMOTIVNIJE!

11/03/2019 | 10:35

Jelena Karleuša i dalje je utučena zbog smrti majke Divne, a kako bi pokazala koliko joj je majka bila značajna, planira da snimi pesmu samo za nju.

Pevačica je rešila da uz Marinu Tucaković, koja je bila Divnina prijateljica, uradi baladu kojom planira da se vrati na scenu kada za to bude spremna. Jelenina majka je preminula zbog raka pluća, a pevačica je svesna da će morati da se vrati na scenu. Ona pesmom želi majci da se oduži što je uvek bila tu, i u dobru i zlu.

Karleuša je zamolila Tucakovićevu da joj napiše emotivni tekst, a Marina je ove navode potvrdila:

– Naravno da ću uslišiti Jeleninu želju da napišem pesmu o njenoj majci. Još uvek je rano da pričamo o tome jer je Divna nedavno preminula i prosto nije pravi trenutak za tako nešto. Mora da prođe neko vreme. Nemam još u planu kako bi taj tekst trebao da izgleda, to sve zavisi od trenutka kada sednem da pišem – rekla je Marina, koja će Divnu pamtiti kao ženu “lafa”.

– Čovek nju jednostavno ne može da zaboravi. Bila je sila, lafica, velika žena, moj pravi prijatelj. Uvek je bila pozitivna i govorila je: “Samo gledaj pravo, ne osvrći se.” Mnogi su slušali i zavoleli Radio 202 baš zato što je bila sjajna voditelj i svojim glasom privlačila slušaoce – ispričala je Marina.

Story.rsKurirAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike