Saslušan Luka Lazukić, oglasio se advokat Nataše Bekvalac

24/04/2018 | 14:46

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas su dali iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu po pevačicinoj prijavi da ju je suprug brutalno pretukao. Bekvalčeva nije želela da se sretne sa Lazukićem, koji je izjavu dao pre nje.

Saslušanje Lazukića, koji je u tužilaštvo došao u pratnji pet advokata, trajalo je sat vremena i 40 minuta.

On u svom iskazu nije negirao da je sukoba između njega i supruge Nataše Bekvalac bilo u noći između 13. i 14. aprila, ali je negirao da ju je tukao i šutirao.

U toku je saslušanje Nataše Bekvalac koja je u ovom slučaju oštećena i ima tri punomoćnika.

Kada se pojavila na sudu pevačica nije bila raspoložena za razgovor sa novinarima, ali se zato javnosti obratio njen advokat.

– Ono što je naš stav, kao advokatske kancelarije, jeste da već sada postoji dovoljno dokaza za krivično gonjenje, i ja se nadam da će državni organi tako i postupiti – rekao je Natašin advokat za “Pulsonline”.

Објава коју дели Kurir.rs (@kurir.rs) дана

Nakon Nataše tužilaštvo će ispitati i dadilju njihovog deteta koje je rođeno 28. februara.

Povodom krivične prijave koju je suprug podneo protiv Nataše Bekvalac zbog lažnog prijavljivanja, saslušanja će biti naknadno zakazana.

Lazukić se tereti za krivično delo nasilje u porodici, jer se sumnja da je supruzi naneo lake telesne povrede.

Njemu je Prvi osnovni sud u Beogradu 16. aprila izrekao meru udaljenja iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom, zbog sumnje da ju je tukao u noći između 13. i 14. aprila.

Lazukić je to porekao u izjavama medijima i tvrdio da je supruga napala njega.

Pored prijave protiv Nataše za lažno prijavljivanje, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoljuba Bekvalca zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Takođe, podneo je zahtev policiji za određivanje zaštite, tužbu za razvod braka, kao i zahtev Centru za socijalni rad da mu omogući viđanje ćerke koju je Nataša rodila 28. februara.

Njegovi advokati su saopštili da je Lazukić pokrenuo i niz postupaka protiv medija koji su ga predstavili kao nasilnika, a što on poriče.

story.rsagencijeAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike