Saša Popović Severini ponudio OGROMNU SVOTU NOVCA za OVAJ PROJEKAT

25/05/2019 | 17:00

Saša Popović ponudio je 100.000 evra hrvatskoj pevačici Severini Kojić kako bi se našla na čuvenim stolicama u Grand produkcije.

Popović je rešio da od septembra napravi bum u “Zvezdama Granda”. Pozvao je snajku svog prijatelja Kebe i ponudio joj 100.000 evra da bi došla u žiri. Saša je odrešio kesu jer veruje da je Seve džek-pot za gledanost. Ona je rekla da joj je ponuda primamljiva i da će mu uskoro javiti konačnu odluku – otkriva izvor.

Popović, koji je sam potvrdio da će doći do velikih promena u Zvezdama Granda, želi da napravi nadmetanje između postojećeg žirija u kom su JK, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Marija Šerifović i novog, koji bi činili pevači sa prostora bivše Jugoslavijeje potvrdio da sprema iznenađenje za publiku, ali nije želeo da otkriva ko će biti pojačanje u novoj sezoni.

– Estrada sa prostora bivše Jugoslavije boriće se protiv našeg žirija. Naravno, glavni akteri će i dalje biti kandidati, a šta sve ovo znači videćete od septembra – poručio je direktor “Granda”.

story.rsInformer/kurir.rsJelena Balić/ATA Images