Saša Matić otkrio nepoznate detalje o sebi i priznao šta nikada nije odbio iako je godinama na estradi

05/07/2019 | 18:30

Autor i izvođač najlepših ljubavnih pesama, pevač Saša Matić godinama je na estradi, a sada je priznao kako se nosi sa slavom i fanovima.

– Želite iskreno da vam kažem? Nisam se uobrazio i poneo, isto se ponašam kao što sam to činio pre 10 godina. Publika oseti ako se neko uobrazi i promeni, bitno je da ste sigurni u sebe. Nikada nisam odbio da se fotografišem sa fanovima, uvek sam izlazio u susret za mnoge stvari i mislim da su to neke stvari koje pokazuju koliko čvrsto stojim na zemlji – rekao je pevač za “Blic” i priznao da je veliki radoholik.

– Volim da radim i to me čini srećnim. Radoholik sam, ne mogu da sedim kod kuće, odmah se unervozim. Trudim se da mi dan bude maksimalno ispunjen, ako nisam sa porodicom, onda radim, a u pauzi stignem da se vidim sa prijateljima, odradim trening. Mislim da je sve to bitno da ostanete zdrav i imate snage za sve što je pred vama. Čim prođu svi zakazani nastupi, sa porodicom ću otputovati na odmor. Već godinama radimo tako i ne bunim se – istakao je Matić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saša Matić (@sasamatic_official) дана

story.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike