Šarliz Teron: Pala sam u depresiju zbog uloge u filmu “Tully”

12/07/2017 | 18:38

Neki glumci su toliko posvećeni svojim ulogama da su zbog njih spremni da ugroze svoje zdravlje. Jedan od takvih primera jeste i glumica Šarliz Teron.

Šarliz je nedavno otkrila kako je pala u depresiju nakon što je završila snimanje filma Tully reditelja Džejsona Rajtmana. Ona je za ulogu u ovom ostvarenju morala da se ugoji skoro 15 kilograma.

– Bilo je brutalno. Ti kilogrami su uticali i na moje zdravlje. Zbog šećera sam bila u depresiji. Bila sam bolesna i nikako nisam mogla da smršam – rekla je Šarliz za magazin Variety.

Ova talentovana glumica već je bila u sličnom problemu kada je za ulogu u filmu Monster 2002. godine takođe “nabacila” kilograme. Međutim, tada je bila dosta mlađa pa je ovaj problem lakše rešila.

– Pozvala sam doktora i rekla mu da mislim da umirem, a on mi je odgovorio: ‘Ne umireš, samo imaš 41 godinu – ispričala je ova lepotica.

Šarliz je želela ulogu u filmu Tully  jer je nakon snimanja blokbastera Atomic Blonde htela da joj sledeći projekat bude neki manji, nezavisni film.

I film Atomic Blonde ostavio je traga na Šarlizino zdravlje.  Na snimanju je iskrenula koleno i oštetila zube, zbog čega je morala na operaciju.

– Toliko sam škripala zubima dok sam vežbala da sam ih oštetila, pa sam na kraju morala na operaciju – objasnila je posvećena glumica.

Story.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike