San svake žene: Ovako izgleda savršen dan Kendal Džener

25/10/2017 | 17:15

Kako izgleda jedan savršen dan u životu popularne manekenke saznajte u nastavku…

Iako ju je možda iz fokusa medija “izbacila” Kiara Gerber, to ne znači da smo zaboravili Kendal Džener.  Jer ako je abdicirala protiv volje sa modeling “trona”, mlada Kendal svakako nije izgubila moć koju ima u svetu mode. Ona je i dalje zajedno sa sestrama Hadid IT devojka Njujorka i neko na koga se ugleda milion mladih cura.

Za izdanje američkog Voguea mlada manekenka pričala je o tome kako izgleda njen savršen dan.

– Ako nemam ugovoreno neko snimanje i slobodna sam za vikend, volim da otputujem negde. Negde ne baš daleko, na primer ako sam u Los Anđelesu skoknuću do Palm Springsa. Bukiraću privatan smeštaj, ne previše velik i izolovan sa bazenom. Obožavam da plivam i leškarim na vodenim jastucima. Pozvala bih sigurno da mi društvo prave prijatelji i neko iz porodice. Iako Kajli i ja živimo obe u Los Anđelesu, ne viđamo se toliko često usled obaveza i činjenica da u gradu ume da bude ludilo od saobraćajnog kolapsa, te svaki slobodan trenutak volim da provedem sa porodicom – započela je Kendal i nastavila detaljan opis svog savršenog dana.

10:00

– Ako nisam prethodne noći putovala i nemam jet-leg momenat, imam običaj da ustanem oko 10. Nisam spavalica, ali se zato razvlačim u krevetu, gledam tv i doručkujem, u pidžami. Skoro sam kupila Disney veš iz Topshopa koji je presladak, ima print mini princeza po sebi. Obožavam ga! Moja omiljena princeza je Jasmine iz Aladina i princeza iz Sleeping beauty. Mahom doručkujem jaja i palačinke sa slaninom i gledam neku seriju poput Lost-a. Uživam u ovom jutarnjem ritualu.

12:00

– Posle toga premeštam se kraj bazena. Nikad ne nosim sa sobom više od tri kupaća kostima. Namažem kremu za sunčanje i trudim se da ne diram telefon i da ne postujem ništa na društvene mreže kad mi je slobodan dan. Bazen je za potpuni chill. Mada, to mi teško polazi za rukom jer iako ne postujem ništa, skrolujem malo po malo po feedu. Takođe volim da vrtim kućne filmove koje sam snimala sa porodicom, prijateljima i gledam slike. Ako pijem nešto, to je onda voda ili margarita. Stavim slušalice i vrtim neki album stalno na repeat. Lana Del Rey mi je često na plejlisti.

14:30

– U neko ovo vreme praktikujem da ručam i to najčešće kesadilju ili grilovan sir, zajedno sa čipsom i gvakamole sosom. Volim meksičku hranu. Nakon ručka ću ili da odem u teretanu ili da vozim bajs. Kad sam u Los Anđelesu volim sa društvom da se trkam kolima po ulicama. Svi vozimo super kola, pa nam je to postala neka uobičajna zabava. Sigurno ovde ne bih smela da kažem koliko brzo vozimo (smeh) ali da, super se provodimo dok se trkamo.

20:00

– Kada imam slobodan vikend ne volim da izlazim noću, trudim se da ceo dan posvetim uživanju i odmaranju. Zato popodne odspavam malo, a onda pozovem društvo na kućnu sedaljku. Naručimo kinesku ili tajlandsku fast food hranu, a ponekad i suši. Obožavam rolnice sa tunjevinjom i plavom krabom. Takođe imam običaj da naručim i pastu,ali samo neku koja nema losos. Vrlo je teško ubediti sve prijatelje da radimo nešto zajedno – da igramo neku društvenu igru ili gledamo neki određeni film, te mahom pričamo, šalimo se, slušamo muziku. Da sam sama, sigurno bih legla oko 10, ali ovako najpre oko ponoći, jedan zaspim. Trudim se da svaki dan spavam minimum šest ili sedam sati – završava Kendal.

Šta kažete, da li biste se menjale sa Kendal makar na jedan dan?

story.rselle.rsguliver/getty

Još iz rubrike