Sada je i zvanično kraj braka: Harvija Vajnštajna razvod će koštati oko 20 miliona dolara

11/01/2018 | 20:18

Filmski producent Harvi Vajnštajn, višestruko optužen za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje, postigao je sa svojom doskorašnjom suprugom, modnom dizajnerkom Georginom Čapman, milionski sporazum o razvodu braka.

Do raskida njihovog braka došlo je pre nekoliko dana, kada su oboje potpisali papire o razvodu. Harvi i Georgina su imali predbračni ugovor, prema kome je u obavezi da bivšoj supruzi isplati višemilionski iznos.

Prema pisanju Njujork Posta, iznos poravnanja vredan je između 15 i 20 miliona dolara. Drugi mediji navode da je taj iznos bliži drugoj brojci.

Објава коју дели Glamurama (@glamurama) дана

Georgina je Vajnštajn napustila još u oktobru prošle godine, u trenutku kada je protiv njega već postojalo više od 60 žena optužbi za seksualno zlostavljanje. Uslove razvoda par je dogovorio neposredno pre desetogodišnjice braka.

Vajnštajnova imovina se procenjuje na više od 240 miliona dolara, navodi britanski San. On je, pre izbijanja skandala, bio bogatiji nego sada, budući da je, u međuvremenu, veliku svotu novca potrošio na advokate, privatne detektive i stručnjake za odnose sa javnošću.

Georgina Čapman je veoma ljuta i ogorčena na svog bivšeg supruga, koga smatra odgovornim za propast njenog biznisa. Od kako je izbio “Slučaj Vajnštajn”, glumice, manekenke i druge poznate javne ličnosti više ne žele da nose njene kreacije.

story.rsb92.netguliver/gettyimages

Još iz rubrike