Prijanka Čopra i Nik Džonas: Zvanično vereni nakon tradicionalne indijske ceremonije (foto)

18/08/2018 | 18:21

Glumica je titulu Mis sveta osvojila 2000. godine, osim toga veoma je bliska prijateljica sa Megan Markl pa je bila jedna od počasnih zvanica na kraljevskom venčanju

Nakon dugog speklisanja o veridbi lepe indijska glumice i bivše Mis sveta i američkog muzičara par je i zvanično potvrdio glasine romantičnom slikom koju su podelili sa svojim fanovima.

Prijanka Čopra (36) i Nik Džonas (25) su na svoje Instagram profile postavili iste fotografije sa proslave veridbe koja se održala u Mumbaiju.

Објава коју дели Nick Jonas (@nickjonas) дана

Ispod fotografije, Prijanka je dodala opis “Zauzeta…Celim srcem i dušom”, dok je Nik napisao “Buduća gospođa Džonas. Moje srce. Moja ljubav”.

Proslava veridbe se održala u glumicinoj rodnoj zemlji uz tradicionalne indijske običaje i prisustvo obe porodice.

Nik i Prijanka su se upoznali na Met Gali 2017. godine, a glasine o njihovoj vezi započele su u maju ove godine kada su viđeni zajedno na večeri. Nakon toga, Prijanka ga je pozvala na odmor u Indiju gde je upoznao njenu porodicu.

Popularni pevač je odlučio da ozvaniči vezu na glumicin 36. rođendan kada su zajedno otputovali u Englesku. Prsten je kupio u popularnom Tifaniju, a tražio je da se cela prodavnica zatvori kako bi na miru izabrao savršen.

story.rsstil.kurir.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike