Sa praga brani porodicu od agresivnog požara: Umesto glumca Rasela Kroua, Dženifer Aniston obratila se javnosti potresnom porukom

06/01/2020 | 18:00

Glumca Rasela Kroua filmska industrija nagradila je Zlatnim globusom za ulogu u miniseriji “The Loudest Voice“, ali, ovoga puta on nije prisustvovao dodeli zbog požara u svojoj rodnoj Australiji

Ovim povodom, umesto njega, publici se obratila glumica Dženifer Aniston, koja je publici objasnila zašto popularni glumac ove večeri nije bio na dodeli, ističući  kako”štiti porodicu i kuću od požara koji su prekrili državu”.

Vojska slavnih lepotica okupirala crveni tepih: Dodela Zlatnih globusa okupila velika imena filmskog holivudskog džet-seta (foto)

Ona je dodala i kako on poručuje da je ova tragedija zasigurno posledica klimatskih promena, na koje bi trebalo kolektivno da obratimo pažnju.

– Moramo delovati na temelju znanja. Našu radnu snagu da prebacimo na energiju koja se obnavlja i da poštujemo planetu kao jedinstveno i neverovatno mesto koje jeste. Na taj način ćemo imati budućnost. Hvala vam – glasila je njena potresna poruka dok su svi u purblici kao i njena koleginica Riz, podržali njen emotivni govor.

Podsetimo se…

Glumca Rasela Kroua krasio je nekad zavodljiv izgled, a sad…

Pre godinu dana,  53-godišnji glumac šokirao je sve promenom izgleda. Budući da je nekada je važio za srcelomca, tokom proteklih godina se i te kako zapustio pa mnogi ne mogu da veruju da je na fotografijam koje su isplivale u javnost zapravo on.

View this post on Instagram

To celebrate my foray into Instagram I wanted to share something deeply artistic with you. To those who ask the age old question "how do I have a career in acting like yours?" this is my answer… You must be able to make a perfect Ratatouille… Below the steps and secrets. First brown your onions and garlic with salt and pepper and a little olive oil. Next add tomatoes, I prefer cherry tomatoes. The key is patience and love. Low low heat. Then add your sliced zucchini or courgette and more salt and pepper. I also like to add chilli and jalapeño . Once everything is coming together add a generous chunk of butter. I serve on toast with butter and a tiny amount of Vegemite. There it is Academy Award winning Ratatouille. I wish you the best in your acting career.

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on

Sudeći prema fotkama na kojima bivšeg zavodnika vidimo kako igra košarku sa svojim sinom, osim neuredne frizure i sive brade, ne može da se ne primeti njegov višak kilograma koji ni široka majica i šorc nisu mogli da sakriju.

U odnosu na početak 2000. godina, kada je slovio za jednog od top frajera svetskog džet seta Rasel je u potpunosti promenio svoj izgled, a pretpostavljamo i način života. To je moguće videti i na njegovom Instagram profilu, na kome glumac pokazuje kako u potpunosti uživa u životu – od hrane, koju često pokazuje kako sprema, sviranja, do putovanja, druženje sa psom, kao i priprema za nove filmske scene.

story.rsGuliver Getty, Instagram

Još iz rubrike