Ronaldovu verenicu ISPROZIVALI zbog neprimerenog ponašanja, evo šta je uradila (foto)

20/11/2018 | 20:15

Čini se da je Kristijano Ronaldo skandal sa silovanjem ostavio iza sebe, iako jedva da je prošlo mesec dana od čitave fame – on maksimalno uživa sa verenicom Georginom i sve češće se pojavljuju zajedno u javnosti. Naš narod je umeo da kaže “svakog čuda za tri dana dosta”, a izgleda da je to slučaj i sa optužbama protiv fudbalera.

Nedavno su slavni Portugalac i lepa Georgina viđeni na romantičnoj večeri u Londonu, a sada je Ronaldo i na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa svojom verenicom na kojoj vidimo kako zagrljeni leže u avionu.

– Trenuci – napisao je Ronaldo uz emotikon srca, no prevideo je diskutabilnu Georgininu pozu, ali i to gde joj je ruka završila… No, zato je njegovih 146 miliona pratilaca to i te kako dobro primetilo, i nastao je neviđeni haos u komentarima.

Naime atraktivna brineta je desnu ruku položila na Ronaldovo međunožje, bar tako na fotografiji deluje, a to je izazvalo pravu buru na Instagramu – loši komentari su nemilosrdno pljuštali jedan za drugim…

– Pazi gde joj je ruka…”, “Vidite li njenu ruku?”, “Za što ga ona to drži?”, “Georgina, gde si to stavila? ruku”, “Samo joj posmatram ruku”, bile su samo neke od opaski.

View this post on Instagram

Moments ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ali, tu nije bio kraj kritikama, mnogima je zasmetalo i to kako je Georgina bila obučena. “Reci joj da obuče dužu suknju”, “Uvek se jeftino oblači”, bili su neki od prigovora.

Ovo nije prvi put, da lepu fitnes instruktorku napadaju zbog lošeg i isuviše provokativnog stila, uglavnom je redovno na meti modnih kritičara.

Podsetimo, strani mediji objavili su nedavno da se par konačno verio, te da ih uskoro čeka venčanje.

story.rsŽena BlicGuliver/Getty Images, Instagram

Još iz rubrike