RIJANA SE UDAJE ZA MILIJARDERA, POTPUNO je “poludela” za bogatim Arapinom! (foto)

21/04/2019 | 11:42

Lepa pevačica sa Barbadosa već dve go0dine je u vezi sa arapskim milijarderom Hasanom Jamelom. Zajednički prijatelji uvereni su da će se par uskoro venčati te da se to drži u tajnosti.

View this post on Instagram

Hi! Hassan😍 #handsome #tb 2014 #rihanna #hassanjameel #chrianna #Aubrih #rihssan

A post shared by Rihssan4ever (@rihssan4ever) on

Naime, Rijana očigledno uživa u ljubavi sa bogatim biznismenom, a kako strani mediji bruje, ono što sledi je venčanje godine. Njen odabranik, Hasan “težak” je 1,5 milijardi dolara i član je uprave porodične firme koju je osnovao njegov otac.

Njegova porodica prema Forbsu četvrta je najbogatija u Saudijskoj Arabiji, ali verojatno najpopularnija jer su u prošlosti u humanitarne svrhe donirali stotine miliona dolara.

Ovaj bogataš iza sebe ima jedan propali brak, a sad je spreman ostatak života da provese s atraktivnom pjevačicom.

– Ludo je zaljubljena u njega. Venčanje je samo pitanje vremena, ona ne može da dočeka da je zaprosi – rekao je izvor za britanske medije.

A kad par odluči izreći sudbonosno ‘da’ to će biti venčanje godine. Saudijci su poznati po velikim svadbama, a kad se ženi jedan od njihovih najbogatijih, i to još za jednu od najpoznatijih zvezda sveta, koja će sigurno dovesti i hrpu jednako bogatih prijatelja s estrade, sledi spektakl.

Story.rsBlic.rsGuliver Getty Images, Instagram

Još iz rubrike