Rešile da probaju NEŠTO NOVO: Marija Kilibarda i Maja Mandžuka zajedno na letovanju, a ono šta su uradile mnogi ne bi smeli (foto)

14/08/2019 | 15:05

Drugarice, voditeljka Marija Kilibarda i glumica i producentkinja Maja Mandžuka pre skoro dve decenije postale su najbolje prijateljice. Budući da Maja živi u Americi, gde je završila školovanje i gde najviše radi, njih dve nemaju mogućnost da često provode vremena zajedno. Međutim, kada god se desi da se sastanu kod njih je veselo, a tako je bilo i na letovanju koje su zajedno provele u Grčkoj.

– Marija i ja smo i slične i različite. Verovatno se zato dobro dopunjujemo. Najviše volimo da se šalimo na sopstveni račun, obe smo duhovite, pa pravimo lepu atmosferu u društvu – kaže za “Blic” Maja i dodaje:

– Marija i ja se družimo već 20-ak godina. Nemamo tipične ženske razgovore, a jedna drugoj sve otvoreno kažemo i kad imamo različita mišljenja na neku temu – kaže Maja, koja za razliku od Kilibarde nije pasionirani ljubitelj ekstremnih sportova.

– Veoma volim i poštujem sport. Međutim, nisam ljubitelj ekstremnih sportova, ali volim da probam nešto novo. Ove godine sam skijala na vodi, ali i letela padobranom sa Marijom iznad divnog grčkog mora. Prelep je bio osećaj, ali toliko od mene što se tiče padobrana – kaže Maja kroz smeh.

Kako su se dve lepotice provele na moru, pogledajte na sledećoj strani:

Stranice 1 2
story.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike