RAT ŽENA SLAVNIH FUDBALERA, ENGLESKA U ŠOKU: Žestok sukob supruga Vejna Runija i Džejmija Vardija

09/10/2019 | 21:50

Kolin Runi, žena Vejna Runija i majka četvoro dece, oglasila se na Tviteru i uznemirila javnost u Britaniji!

– Već nekoliko godina, osoba koju poznajem pratila je moj privatni nalog na Instagramu i odavala detalje mog privatnog života tabloidu ‘San’. Toliko informacija je otišlo tim novinarima, o meni, mojoj porodici i prijateljima, sve bez mog znanja ili dozvole.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Coleen Rooney (@coleen_rooney) дана

Nakon dugog pokušavanja da utvrdim o kome je reč, iz više razloga, počela sam da sumnjam na jednu osobu. Kako bih dokazala da je to ona, smislila sam ovu ideju. Blokirala sam sve pratioce tako da ne mogu da vide moje ‘storije’, osim tog JEDNOG JEDINOG naloga. Moji prijatelji sigurno su se pitali zašto više ne postavljam storije.

Tokom pet meseci, postavljala sam čitav niz lažnih informacija na storije koje vidi samo jedna osoba, i onda ih sutradan čitala u ‘Sanu’. Među njima su priče o odabiru pola bebe, o povratku na TV i poslednja priča o poplavi u podrumu naše nove kuće.

Teško mi je bilo da sve to zadržim za sebe, ali sam morala, kako bih konačno imala dokaze da je to ta osoba. Sačuvala sam i ‘skrinšotovala’ sve originalne ‘storije’, na kojima se jasno vidi da ih je pregledala jedna osoba.

Ta osoba je Rebeka Vard – napisala je Kolin.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Becky Vardy (@beckyvardy) дана

Supruga fudbalera Džejmija Vardija odgovorila joj je na Tviteru, uz čitav niz “slomljenih srca”.

– Kao što sam ti rekla u telefonskom razgovoru, samo je trebalo da me pozoveš. Da me pitaš šta se dešava. Tokom godina, mnogi ljudi su imali pristup mom nalogu, i nedavno sam shvatila da izgleda pratim mnoge ljude koje ni ne poznajem. Draga si mi, Kolin, ne znam zašto ovo nismo rešile nekako drugačije, umesto da me ovako izvrgneš ruglu kada sam u poodmakloj trudnoći. Novac mi nije potreban, zašto bih nekome prodavala priče o tebi kada svih ovih godina odbijam da o tebi kažem i reč kada me novinari zovu – napisala je Rebeka, koja čeka drugo dete sa fudbalerom.

story.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike