RASTRZANA IZMEĐU DVA KONTINENTA: Tanja Savić stigla u Srbiju i KONAČNO ODLUČILA gde će živeti!

12/03/2019 | 09:00

Folk pevačica Tanja Savić održala je po povratku iz Australije nastup u jednom prestoničkom klubu, pre čega je o aktuelnim temama govorila za ekipu emisije “Premijera”.

– Stigla sam iz Australije pre dva dana, još uvek se nisam ni navikla na klimu. Ostajem, naravno – rekla je Tanja, koja je zbog karijere i porodičnog života često rastrzana između dva kontinenta, a na pitanje da li definitivno ostaje ovde ili se pak vraća u Australiju rekla je sledeće.

– Za Srbiju nije nikad teška odluka. Jednostavno, ovo je moja zemlja, ovo je posao koji ja volim najviše na svetu. Naravno, tu sam zbog svoje rodbine, zbog svoje publike i to je nešto što me drži ovde, a oaza mira mi je Australija. Tamo mi je isto lepo, ali u drugom pogledu – objasnila je Tanja, koja je ponovo progovorila o ideji da sa koleginicom Slavicom Ćukteraš snimi duet.

– To se traži godinama unazad, ali to prosto mora da se desi, to ne može namenski. Ako se desi da neko napravi pesmu koja vredi pažnju i ako misle da bi odgovarala nama, što da ne, ja sam tu isto kao i Slavica – objasnila je pevačica.

Story.rsPink.rsPetar Đorđević, Luka Šarac

Još iz rubrike