Rada Manojlović: Zbog muškaraca sam pila antidepresive, preemotivna sam i dosta vodim računa o tuđim osećanjima

19/12/2017 | 12:16

Iako važi za jednu od najpopularnijih i najtraženijih pevačica na našoj estradnoj sceni, Rada Manojlović uspela je da ostane prisebna i normalna i kada je u pitanju odnos prema publici.

Rada se još jednom prisetila da je pila antidepresive.

– Tačno je, činjenica je da je to stvarno tako bilo, ali taj period je daleko iza mene. Pre dve i po godine, dok se nisam ludo zaljubila. Onda sam rešila sve svoje probleme i skinula se sa antidepresiva – rekla je Rada za Telegraf.

Na pitanje da li je lekove pila zbog burnih veza ili zbog posla ona je odgovorila:

– Ja sam zbog muškaraca to i pila. Što se tiče posla, tu sam uvek znala šta radim i onda, nekako, kad ti sve držiš pod kontrolom, kad si ti glavni i odgovorni što se svega tiče, tu si svoj na svome, na svom si terenu. Ovako, kad je veza u pitanju, kad imaš tu i drugu osobu, nikad ne znaš kako će ta osoba da se ponaša i onda posle nekog vremena kad shvatiš da te ona sigurno voli, ali na neki svoj način koji opet ne odgovara onome kako bi ti želeo da budeš voljen, onda dolazi do tih nekih mojih pilula. Jer ne znam šta da radim, budem u iskušenju… Dobra je osoba, sve super, ali nije to to što meni treba i onda znam da će to morati da se prekine i onda krenu neprospavane noći i mozak uvek uključen. Te neprospavane noći mi se dešavaju samo pred raskid – kaže ona kroz smeh i dodaje:

– Ja sam pila lekove zato što sam dobra osoba. Ja sam to radila, bila sam na lekovima, jer nemam srca da nekoga povredim, zato što sam preemotivna i zato što dosta vodim računa o tuđim osećanjima.

story.rsTelegraf, svet.rsAntonio Ahel/Ata Images

Još iz rubrike