Rada Manojlović trpi užasne bolove, operacija je HITNA

13/08/2018 | 09:53

Rada Manojlović već godinama prolongira operaciju, ali kako više ne može da izdrži bolove, po savetu lekara iz Srbije, potražiće pomoć u inostranstvu.

Moja Majce 😇 Editorijal za @story.srbija nekoliko godina unazad 😱🤯😅🤣 @_marija_manojlovic_ 👯‍♀️

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Veliku podršku u svemu ima od porodice koja je s njom prolazila kroz sve teške momente, pa tako i sada.

Sestra Marija maltene živi sa njom u Beogradu dok je sa ocem na vezi svakodnevno, ako i sa maćehom koja je gleda kao ćerku.

Rade i Marija već godinama ubeđuju Manojlovićevu da smanji tempo i brine više o zdravlju, jer nema novca kojim će ga vratiti.

– Marija ide sa njom na terapije, brine o Radi i često joj pomaže u svemu i prati je na nastupe kako bi joj sve to olakšala. Međutim, Rada je hrabra devojka i često trpi bolove kako ne bi plašila svoju porodicu, ali i Harisa koji se nekoliko puta zadesio tu kada joj je bilo loše. Otac Rade joj već godinama govori da treba da smanji tempo koliko radi jer će je to koštati zdravlja. I on i sestra Marija su protiv toga da se iscrpljuje i kičmu još više optereti. Ti njihovi saveti su uzalud jer Rada jako voli da peva i nastupa, misli da je mlada i da će sve to lako izgurati. Međutim, kako ne stiže da trenira kičma trpi veliki  pritisak. Sada shvata da su bili u pravu za sve što su joj rekli ali sada je kasno – kaže izvor “Blica”blizak pevačicinom ocu.

Story.rsBlic.rsInstagram, Andreja Damnjanović

Još iz rubrike