Putovao po svetu, a nju OSTAVLJAO samu sa bebom: Šeril Kol PRVI PUT O RAZVODU

26/08/2018 | 16:15

Britanska pevačica Šeril Kol po prvi put je iskreno govorila o raskidu sa pevačem Lijamom Pejnom sa kojim je dve i po godine provela u vanbračnoj zajednici.

Little green action #fbf for St. Patrick's day 🍀💚🤓

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on

Britanska muzičarka Šeril Kol priznala je da je glavni razlog zbog čega se odlučila za raskid ponašanje njenog deset godina mlađeg izabranika Lijama Pejna koji porodicu nije stavljao na prvo mesto.

Naime, Lijam je ostavljao Šeril da sama podiže i negu sina Bera dok je on putovao po svetu i gradio karijeru, piše britanski San.

Iako mu je sugerisala, on nije menjao njegov način života zbog čega je zvezda nekadašnje grupe The Girls Aloud, odlučila je da stavi tačku na njihovu vezu i sama krene dalje. Kako kaže, više nije osećala povezanost i shvatila je da ne mogu da funkcionišu kao partneri.

Izvor blizak 35-godišnjoj pevačici je otkrio da je ona tokom prve godine života sina Bera uglavnom sama odgajala dete.

Šeril i Lijam su dve i po godine bili u vezi, a sina Bira su dobili prošle godinu u martu mesecu. Krajem februara meseca 2018. saopštili su u medijima da su se razišči.

Lijam Pejn, bivši član “One Direction”, i Šeril upoznali su se davne 2008. godine, dok je Lijam imao tek 14 godina i počinjao svoj muzički proboj a mnogi smatraju da njihova veza nije uspela upravo zbog razlike u godinama.

Story.rsSuper ŽenaGulliver/Getty, Instagram

Još iz rubrike