PROSIDBA NA MALDIVIMA: Bogati biznismen želi da oženi Katarinu Živković

10/11/2019 | 16:36

Katarina Živković ovih dana boravi na Maldivima, ali da će joj se na ovoj egzotičnoj destinaciji, desiti iznenađenje života, sigurno nije ni slutila.

Naime, zgodna pevačica za koju mnogi sa naše javne scene kažu da poseduje fatalnu lepotu, dopala se bogatom biznismenu iz Australije koji je za njom “odlepio” čim ju je ugledao.

– Kaća u poslednje vreme izbegava da govori o emotivnom statusu. Nekoliko puta se opekla jer je previše pričala o partnerima, pa je sada odlučila da ljubomorno čuva privatni život. Niko ne zna da li je u vezi ili je sama. To joj izuzetno prija, pošto je fokusirana isključivo na karijeru – kaže za Alo izvor blizak pevačici i dodaje:

– Već prvog dana njenog boravka na Maldivima uspela je da skrene pažnju na sebe pripadnicima jačeg pola. S obzirom na to da je tamo s drugaricama, odmah su postale meta zgodnih frajera koji su želeli da im se dodvore i da se druže s njima. No, kako je ovaj odmor planiran kao žensko druženje, odbijale su pažnju navalentnih mladića. Ipak, jedan je bio i te kako uporan.

Mladi gospodin sa svojih 35 godina bio je opčinjen Katarinom…

– Svakodnevno je slao šampanjce, voće, cveće i čokoladice na Katarinin apartman uz poruku da mu se veoma dopada. No, ona ga nije shvatala za ozbiljno. Nekoliko dana je pokušavao da stupi u kontakt s njom, a onda joj je prišao na plaži, bez pardona kleknuo i izgovorio na engleskom jeziku: “Dao bih sve da budeš moja žena”. Nakon ove rečenice, nastao je opšti smeh, a Kaća se ljubazno zahvalila mladiću i rekla mu da nema potrebe da se toliko trudi, jer ona nije spremna ni za dečka, ni za brak – otkriva izvor za dnevni list Alo.

story.rsAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike