Princ Hari nije mogao da se odluči između sadašnje supruge i OVE LEPE brinete! Sa njom je bio u ISTO vreme kad i sa Megan! (foto)

12/06/2019 | 10:55

Sedeo je na dve stolice i ipak na početku nije bio toliko očaran sadašnjom suprugom Megan, kao što tvrdi da jeste.

Vojvoda od Saseksa, princ Hari, imao je kratku romansu s britanskom manekenkom Sarom En Meklin, potvrđeno je u novoj knjizi autorke biografije o kraljevskoj porodici Anđele Levin, pod nazivom “Hari: Razgovori s princom”.

View this post on Instagram

Excited to share my interview in @therake magazine ‘The Runway Success’, all about the @be_well_collective. On how I started the Be Well, the need for such an organisation to exist and to where it is today, alongside some of my nutritional focuses. * A very special interview, as @therake have supported my career over the last 10 years. From being one of their first cover models till today 🙏🏻 * One of my favourite lines: ‘I’m a normal person, I definitely have my days where I want red wine, chocolate and some nice sourdough pizza’ True that! I’m excited to be filling my face with some @dintaifunguk tonight! Enjoy the read 😘#sarahannmacklinnutrition #therake #bewellcollective #model #nutritionist #runwaysucess

A post shared by sarahannmacklin BSc, ANutr (@sarahannmacklin) on

Čini se kako princ Hari ipak nije isprva bio očaran sadašnjom suprugom, vojvotkinjom Megan Markl koliko je tvrdio, jer ga je nakon nje uspela očarati Sara, koju je upoznao na jednoj zabavi, gde ju je zaveo. Navodno ju je obasipao porukama koje joj je slao nakon što su se upoznali ali to nikada nije javno priznao, piše Mirror.

– Na samom početku veze s Megan Markl, Hari je odlučio da ode na sastanak s manekenkom Sarom En Meklin. Sreli su se na jednoj privatnoj zabavi, pitao ju je za broj telefona i počeo joj slati brojne poruke i dogodila se kratka avantura – piše Anđela.

Story.rsDnevnik.hr/GlossyGuliver Getty, Instagram

Još iz rubrike