Prijanka Čopra POKAZALA OBLINE i naišla na OZBILJNE KRITIKE, da li se slažete sa njima? (foto)

28/03/2019 | 14:35

Glumica Prijanka Čopra još jednom je potvrdila da ne haje za komentare i kritike koje na njen račun upućuju brojni stilisti koji govore, kako je Čopra nakon venčanja dozvolila sebi luksuz da na “nabaci” nekoliko kilograma što se odrazilo na njen fizički izgled. Prijanka je nedavno snimljena kako na jednoj jahti uživa u društvu svog supruga Nika Džonasa, njegove braće i nekoliko prijatelja, provodeći nezaboravne trenutke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Par je snimljen kako se zabavlja na jahti, nakon čega su uživali u kupanju i vožnji skutera na vodi. Bivša misica i odnedavno gosođa Džonas, bila je vidno nasmejana i raspoložena, pokazavši svoje zanosne obline zbog kojih trpi brojne kritike. No, glumica ne haje, a na komentare kritičara odgovara kako uživa u svakom danu sa svojim suprugom, dok svoj fizički izgled stavlja u drugi plan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B O L L Y O N L I N E T V 🔵 (@bollyonlinetv) on

Njoj nije smetalo da obuče bikini koji je otkrio njene “kilograme viška”. Ipak, Prijanka je u nekoliko navrata već odgovorila na slične prozivke istakavši kako je još kao mala naučila da poštuje sebe onakvu kakva jeste, te da lepotu tela uvek treba nadomestiti ispunjenošću svoje duše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nickjonas (@nickjonasrealteam) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAN ACCOUNT (@deepi_priya1) on

story.rsAzra.baguliver/gettyimages

Još iz rubrike