PREVARILA JAVNOST? Kim na snimanju nosila DIJAMANT koji su joj ukrali u pljački u Parizu!

12/11/2019 | 18:15

Kim, Kloi i Kortni Kardašijan pozirale za novu liniju parfema “KKW parfumes” gde je tom prilikom jedna od najpoznatijih starleta, Kim nosila dva dijamantska prstena koja joj je Kanje Vest poklonio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pre tri godine u Parizu, provalnici su upali u njen apartman u hotelu i ukrali nakit u vrednosti od deset miliona dolara, gde su između ostalog ukrali i prsten, koji je navodno imala na snimanju ove kampanje.

Na leto 2016. godine, kada joj je ukraden veliki dijamantski prsten, Kim je preživela ozbiljne traume, uplašivši se za svoj i život svoje porodice.

Kako se tada pisalo, sem što je nakon ovog nemilog događaja pazila šta kači na društvene mreže, Kim je takođe pojačala svoje obezbeđenje.

Kako je izgledao sam napad i zašto su petorica naoružanih razbojnika opljačkali baš Kim otkrio je domar francuskog hotela za američku televiziju “Inside edition”.

Kako izgleda rekonstrukcija događaja, pogledajte u nastavku:

OTKRIVENI DETALJI JEZIVE PLJAČKE: Kim Kardašijan iskreno o trenutku kada je mislila da će umreti! (video)

Naime, sporni prsten od 20 karata na ovom fotosešnu našao se na starletinoj ruci, gde je ceo svet bukvalno posumnjao da je Kim iscenirala celu pjačku, budući da planetarno popularna starleta nikako nije pristalica kopija nakita.

S tim u vezi, ne čudi što fanovi masovno postavljaju pitanje:

“Odakle sad ovo na tvojoj ruci?”, “Zar ovaj prsten nije ukraden tokom pljačke?”, “Da li je sve bilo iscenirano”.

Na narednoj strani pogledajte fotku koja je probudila sumnju javnosti…

Stranice 1 2
story.rsGuliver Getty, Instagram

Još iz rubrike