Pretrpela je otmicu s 15 godina i ŽESTOKE osude zbog izgleda: Danas, Džesika ima SVE ŠTO POŽELI!

24/10/2018 | 19:00

Prelepa glumica Džesika Alba važi za jednu od najskromnijih i najprefinjenijih holivudskih zvezda. Iako uvek zrači pozitivnom energijom, njen život uopšte nije bio lak. Glumica se zbog teškog detinjstva odlučila za život koji je daleko od očiju javnosti.

Naime, sa samo 15 godina ova glumica bila je oteta. U zatočeništvu je provela 14 sati pre nego što su je pronašli zavezanu u gepeku automobila. O ovoj otmici glumica nikada nije javno govorila, piše “San” (The Sun).

U toku snimanja svoje prve serije Flipper 1996. godine počela je da dobija čudne pozive koje je ignorisala misleći da se neko šali s njom. Ubrzo nakon toga je oteta.

Kada je pronađena zavezana u gepeku automobila, odvedena je u policiju na saslušanje. Međutim, slučaj nikada do kraja nije rasvetljen jer je Džesika odbila da odgovara na pitanja o otmici.

No, ovaj događaj nije bila jedina trauma u njenom detinjstvu.

Džesika je bila ozbiljno bolesna kao dete, imala je astmu, pneumoniju više puta svake godine, patila je od poremećaja hiperaktivnosti i opsesivno-kompulsivnog poremećaja.

Iako je rođena u katoličkoj porodici, crkva je osuđivala njen izgled.

– Sećam se da je u crkvi jedan stariji muškarac želeo da me udari, a moj pastor je kazao da je to zbog toga što nosim provokativnu odeću, iako to nije bilo tačno. Zbog toga sam se osećala krivom što sam bila poželjna suprotnom polu. Stidela sam se svog tela – rekla je glumica.

View this post on Instagram

Motherhood: it’s a doozy, isn’t it? Your world gets turned completely upside down. Everything you thought you knew about what was important is no longer. And all the things you once took for granted — like sleep, and sitting down to eat an actual meal — become the greatest luxuries. Little people change you. To love and need someone that much and have them love and need you just as much…it’s the best and hardest and most heartbreaking thing there is. I still can’t believe it, but my oldest baby is almost 10 years old. And you know what? She doesn’t need me in the same ways she once did. There goes that heartbreak again…but it’s true. The time we have with our little ones when they’re actually little is so fleeting. And it’s a reminder for me to be present and cherish every messy moment. Every tantrum, every tired cry, every bit of these days that sometimes feel like they’ll never end. Because the truth is, they will. As a first-time mother, I was still learning about this person I had become. And I felt like everything had to be just perfect. But these days, I’m ok if my baby cries a little bit…because I know he’ll be ok. And so what if the dishes pile up in the sink…and if my living room looks nothing like the Instagram post five seconds after I take the picture. It’s all ok. This Mother’s Day (and really, every day), I want to thank you for trusting us @honest to be a part of your journey. And I want to let you know that even if it doesn’t always feel like it, you’ve got this. It’s not gonna be perfect. But you’re an amazing mama. And that’s everything. xo. 😘❤️✨

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Budući da se fizički razvijala brže od svojih vršnjakinja, često je trpela i zlostavljanje kolega u školi, koji su je nazivali pogrdnim imenima.

Zbog godina psihičkog zlostavljanja, Džesika je patila i od poremećaja ishrane i nikada nije verovala da je lepa žena.

Odrastala je u strogo religioznoj porodici koja nije podržavala seks pre braka. Džesika je u tinejdžerskom dobu izlazila s momcima, ali nikada nije spavala ni sa jednim od njih.

Što je bivala starija, sve više je sumnjala u svoja religijska uverenja. Najvažniji razlog bio je biseksualni muškarac s kojim se družila.

– Toliko sam ga zavolela da sam pomislila da nema šanse da samo zbog toga što je biseksualan ide u pakao. Kada sam to ispričala svojim hršćanskim prijateljima, oni to nisu odobrili. Bilo im je uvrnuto – rekla je Džesika.

Kad je snimala film “Dark Angel” upoznala je Majkla Vederlija, s kojim je bila u četvorogodišnjoj vezi. Na njen dvadeseti rođendan Majkl ju je zaprosio uprkos neodobravanju njenih roditelja i razlici od 12 godina.

No, tri godine nakon veridbe su raskinuli.

– Bila sam veoma mlada kada sam započela vezu s njim. Imala sam samo 18 godina. Bila sam devica. Znala sam da želim da budem zaljubljena u osobu s kojom ću prvi put spavati, jer gotovo svi koje sam znala su se nakon prvog seksualnog iskustva osećali loše – rekla je.

Nakon ove veze Džesika je imala kratke romanse s Markom Volbergom i Derekom Džeterom, koje je opisivala kao fine momke.

Sadašnjeg supruga Keša Vorena Džesika je upoznala dok je snimala film “Fantastic Four” 2004. godine.

Venčali su se 2008. godine, a ubrzo potom su dobili i prvo dete.

Džesika se nakon toga povukla iz javnosti, a od 2012. godine imala je samo jednu važnu ulogu i to u nastavku filma “Sin City’s Sequel”.

Sada je Džesika postala poslovna žena i majka troje dece, ćerki Onor i Heven i sina Hajsa.

Njena kompanija The Honest Company sada vredi neverovatnih milijardu dolara. Glumica ima platu od 270 miliona funti, što je čini četvrtom najplaćenijom glumicom svih vremena. Ispred nje su Sandra Bulok, Džejn Fonda i Anđelina Džoli.

Međutim, uprkos velikom bogatstvu i karijeri, Džesika najviše uživa u normalnom načinu života, a na njenoj listi prioriteta na prvom mestu je njena porodica.

 

Story.rsSuper ŽenaGulliver/Getty, Instagram

Još iz rubrike