PREPUCAVANJU SA BIVŠOM SUPRUGOM NEMA KRAJA: Kontroverzna izjava Džonija Depa pokrenula medijsku buru

21/05/2019 | 13:30

Džoni Dep (55) optužuje svoju bivšu ženu Amber Herd da je ona njega zlostavljala u svojoj prvoj izjavi koja je deo Depove tužbe za klevetu od 50 miliona dolara protiv nje.

Glumac je podneo izjavu u kojoj je u ponedeljak, u sudskim dokumentima koje je dobio magazin People, izneo svoju prvu izjavu o svojoj vezi sa glumicom.

– Odbacio sam tvrdnje gospođice Herd, još kad ih je prvi put izjavila u maju 2016. godine kada je ušla u sud kako bi dobila privremenu zabranu prilaska i to sve sa obojenim (nacrtanim) modricama na licu. Svedoci i snimci pokazuju da modrice NIJE imala svakog dana nakon toga – Dep je počeo.

– I dalje ću poricati ove tvrdnje, i to do kraja života. Nikad nisam zlostavljao gospođicu Herd ili bilo koju drugu ženu – dodao je on. Dok je Dep negirao da je zlostavljao Herdovu, tvrdio je u svojoj izjavi da je bio žrtva zlostavljanja koju je ona vršila nad njim.

– Ona je bila počinilac, a ja sam bio žrtva – tvrdi on.

– Prilikom mešanja amfetamina i lekova bez recepta sa alkoholom, gospođica Herd je počinila bezbrojne radnje nasilja u porodici protiv mene, često u prisustvu svedoka treće strane, što je u nekim slučajevima izazvalo ozbiljne telesne povrede.

Advokat glumice Amber Herd, Erik Džordž, negirao je navode protiv glumca, govoreći u izjavi za People:

– Dokazi u ovom slučaju su jasni: Džoni Dep je više puta pobedio Amber Herd. Svi očajnički pokušaji gospodina Depa i njegovih pomagača da ožive njegovu karijeru pokretanjem neosnovanih parnica protiv toliko ljudi koji su mu bili bliski – njegovi bivši advokati, bivši menadžeri i njegova bivša supruga – nikoga ne zavaravaju.

Džordž je nastavio:

– U duhu važnog posla koji je uradio pokret #TimesUp naglašavajući taktike koje zlostavljači koriste da bi nastavili da traumatizuju preživele, ni kreativna zajednica, ni javnost neće poverovati u teoriju zavere gospodina Depa – završio je Džordž.

story.rsstil.kurir.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike