Premijera: Dino Merlin snimio spot za pesmu “Sve dok te bude imalo” (video)

05/08/2017 | 12:29

Dugoočekivani spot Dina Merlina za pesmu “Sve dok te bude imalo”, jednu od najzapaženijih sa poslednjeg albuma “Hotel Nacional”, napokon je objavljen.

Spot je sniman na nekoliko različitih lokacija u Sarajevu od kojih centralno mesto zauzima jedinstvena “Sarajevska Vijećnica”, a njen raskošni enterijer poslužio je kao najlepša pozadina scenariju koji potpisuje režiserski dvojac Haris Dubica i Edvin Mulalić.

Osim Dina glavne uloge u priči tumače Armin Omerović i Aida Bukva, mlade i talentovane nade BIH glumačke scene.

– Veliko je zadovoljstvo sarađivati s Dinom i njegovim timom. Na svakom projektu pokušavamo da sami sebe nadmašimo i napravimo nešto na šta cela ekipa i publika može da bude ponosna. Za “Deset mlađa” smo napravili jedan mini film, za “Individualizam” smo obišli ceo svet snimajući, za “Rane” smo kreirali jedan novi čarobni svet, a ovaj put smo svemir za jednu noć smestili u Vijećnicu – reko je Haris Dubica, penosi portal faktor.ba.

Muziku i tekst za pesmu “Sve dok te bude imalo” potpisuje Dino Merlin, a melodiju je dodatno ukrasio jedan od najboljih svetskih klarinetista Hüsnü Şenlendirici (Taksim Trio).

Uživajte u novom spotu Dina Merlina.

story.rsAntonio Ahel/ATA Images, instagram

Još iz rubrike