POTVRĐENE GLASINE – Otkazana poslednja emisija Ivana Ivanovića!

28/12/2018 | 20:30

Danima se o tome šuškalo, a danas je i zvanično potvrđeno: neće biti emitovana poslednja emisija Ivana Ivanovića na Tv “Prva”, koja je bila zakazana za večeras u 22 sata.

Vest je danas praktično potvrdio i sam voditelj na Tviteru, porukom da je novi vlasnik televizije otkazao emisiju “nezadovoljan mojim objašnjenjem odlaska” (sa TV “Prva”).

– Novi vlasnik TV Prva, skinuo je sa programa večerašnju humanitarnu epizodu, nezadovoljan mojim objašnjenjem odlaska. Ovo je najbolji dokaz da je moja odluka ispravna i da je mrak pao na nacionalne frekvencije. Po ovome ćemo pamtiti prvi Kopernikusov dan na poslu. Eto, to vam je to – poručio je Ivanović.

Oglasila se i TV “Prva” i objasnila razloge zbog kojih već snimljene emisije neće biti.

“Prva” je u saopštenju istakla da iako nema ugovor sa Ivanom Ivanovićem, “samim tim ni obavezu da emituje poslednju epizodu emisije, mi smo to ipak želeli da uradimo, kako je prvobitno i najavljeno u programskom sadržaju”.

– Ova kuća je time želela da na lep način stavi tačku na dugogodišnju zajedničku saradnju, i da, kao i svake godine, nagradi svoje gledaoce za ukazano poverenje. Međutim, pošto gospodin Ivanović nije ispoštovao humanitarnu svrhu ove novogodišnje emisije, i od svoje publike i Prve televizije se nije oprostio na način na koji dolikuje, ova, iako snimljena emisija, nažalost, neće biti emitovana – saopštila je “Prva”.

Rukovodstvo televizije je istaklo da “neće više dozvoliti iznošenje niza neistina i ničim izazvanih uvreda u vezi sa radom i funkcionisanjem naše kuće koja je sinonim, ne samo za profesionalizam, već i najbolje uslove rada za svoje zaposlene”.

– Prva televizija je glavni finansijer svih formata koji se na njoj emituju, pa samim tim i emisije ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’, i ima puno pravo da odluči šta će se na kraju naći u programskoj šemi. Kako je u svojoj poslednjoj emisiji gospodin Ivanović izneo neistine, uvrede i kritike na račun rada kuće u kojoj je izgradio svoju karijeru, Prva televizija je odlučila da takvo nedolično ponašanje sankcioniše – saopštila je “Prva”.

U saopštenju se dodaje da novogodišnja epizoda emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ godinama unazad ima prvenstveno humanitarni cilj, “da usreći svoje gledaoce, i pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija”.

– Tako i ove godine niko nije ostao uskraćen. Gledaoci su dobili novogodišnje poklone i proveli sjajno vreme u studiju Prve televizije. To je najvažnije i zato ostajemo u duhu pozitivnih, prazničih želja. Zatvaramo vrata već ispričanim pričama. Vreme je za nove početke. I zaista, želimo Ivanu Ivanoviću uspešnu novu priču – saopštila je TV “Prva”.

“Prva” će večeras u terminu od 22 sata emitovati film „Stado“.

story.rsblic.rsAleksandar Krstić/Promo

Još iz rubrike