POTRESNA ISPOVEST MAJKE teško povređene srpske manekenke: Evo u kakvom je zapravo stanju Simona Andrejić

23/08/2019 | 11:28

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) koja već godinama živi i radi u Americi, teško je povređena u nesreći na mini žičari na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53), javio je “Njujork post”.

Kako su juče preneli svetski, pa i domaći mediji, manekenka je navodno polomila karlicu na nekoliko mesta i rasekla ruke nakon što je prilikom vožnje na privatnoj mini žičari velikom brzinom udarila u drvo.

Sada su Simonini roditelji Lepa i Marko Andrejić za “Alo” otkrili šta je istina.

– Simona je sada dobro, ali ne bih trenutno govorila o detaljima njenog stanja, hvala na razumevanju – rekla je mama povređene manekenke dok je njen otac demantovao da je Simona u invalidskim kolicima.

– Svašta se piše, mi ne želimo previše da komentarišemo, ona je živa, zdrava i nije u kolicima – rekao je otac.

Lepa Andrejić, majka Simone Andrejić, potresena je zbog svega što se dogodilo njenoj ćerki a sad aje za Blic otkrila kako je Simona:

– Oporavak ide u dobrom smeru. Traži vreme. Nadamo se najboljem i brzom povratku svim radnim obavezama. Svi smo stabilni i u kontaktu smo. Pojedini mediji malo prave konstrukcije i insinuacije i prenose neproverene informacije što nije profesionalno i odgovorno. I pored svega što se dogodilo, Simona organizuje u petak događaj sa poznatim teniserima za prikupljanje pomoći ljudima kojima je pomoć potrebna. Događaj je pripremala pre incidenta, isti se organizuje u Njujorku gde je ona trenutno. Hvala vam na svemu.

Podsećamo, Simonu je silina udarca zakucala za drvenu platformu 50 metara iznad zemlje, gde je visila skoro dva sata sve dok je hitne službe nisu spasile. Nakon toga ona je prebačena u lokalnu bolnicu u Njujorku.

Privatna žičara na kojoj se manekenka vozila nalazi se na luksuznom imanju u Vestčesteru i u vlasništvu je vijetnamskog biznismena, bivšeg direktora američke multinacionalne kompanije “Blackstone” Čin Čua.

Inače, Simona Andrejić je osvojila modni svet ušavši među top pet modela na prestižnom Elit model luk 2009. godine. Postala je zaštitno lice nove kolekcije planetarno poznatih sestara Olsen. Radila je brojne revije za brendove Guči, Kalvin Klajn i Dolče i Gabana.

Story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike