POSLEDNJI PUT ponela krila Viktorijinih anđela: Lima UPLAKANA napustila modnu pistu, pa objavila EMOTIVNU PORUKU

09/11/2018 | 11:55

Adrijana Lima sinoć je poslednji put ponela krila “Viktorijinih anđela”.

Brazilska manekenka oprostila se od popularnog brenda donjeg veša “Viktorijas sikret”, čije je revije nosila godinama unazad.

Posle 19 godina Lima je skinula krila, što je za nju bio veoma emotivan momenat. Na kraju revije manekenka nije uspela da zadrži emocije i rasplakala se, a čelnici popularnog modnog brenda su joj se zahvalili na svemu što je učinila za njih u protekle dve decenije. Ni Adrijana Lima nije ostala dužna.

– Draga Viktorija, hvala što ste me pokazali svetu, što smo delili tajne, i što je najvažnije niste mi samo dali krila već ste me i naučili da letim. Voli vas Adrijana – napisala je lepa Brazilka.

Publika je bivšu suprugu Marka Jarića pozdravila aplauzom. Oproštaj od “Viktorijinih anđela” ne znači i kraj manekenske karijere za Adrijanu.

Iako ima 37 godina, na odličnoj figuri bi joj pozavidele i mlađe devojke.

Iako je modnu pistu napustila u suzama, Adrijanin odlazak bio je u velikom stilu.

Na ovaj dogagađaj osvrnula se i srpska voditeljka Biljana Obradović, koja je imala priliku da upozna Limu.

– Sinoć je u Njujorku održan još jedan spektakularan “Viktorijas sikret” šou na kojem je Adrijana Lima poslednji put u karijeri ponela Anđeoska krila! Imala sam tu čast da dva puta radim reportażu sa velikog spektakla VS u Njujorku i Parizu – napisala je ona uz fotografiju sa slavnom lepoticom.

Story.rsBlic.rsGulliver/Getty, Instagram

Još iz rubrike