Poslednje pripreme za svadbu: Najnoviji detalji venčanja Jelisavete i Tea

22/06/2017 | 16:15

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin u nedelju će pred više desetina zvanica izgovoriti sudbonosno “da”, a u restoran će moći da uđu samo oni sa pozivnicom.

Dok Miloš  boravi u Crnoj Gori, Jelisaveta sa deverušama i kumom, drugaricom iz detinjstva, pravi poslednje pripreme za svadbu koja će se održati u nedelju u jednom restoranu na Senjaku.

Svadbu će obezbeđivati 10 pripadnika privatnog obezbeđenja, a sve mere su preduzete kako bi Jelisaveta i Teodosić bez ikakvog ometanja proslavili sklapanje bračne zajednice.

Jedna od rigoroznijih mera je da će tokom čitavog dana u restoranu biti postavljeni ometači za dronove.

– Par je želeo po svaku cenu da osigura privatnost. Kako nisu želeli da se svadba pretvori u cirkus, zvali su nekoliko desetina zvanica, a potrudili su se da se svi osećaju maksimalno opušteno, a ne kao da su pod budnim okom javnosti – kaže dobro obavešten izvor za “Blic”.

Ono što će svi gosti morati da imaju jesu pozivnice, bez kojih niko, čak ni prijatelji, ne mogu da uđu.

– Sala će biti posebno dekorisana, a Jelisaveta je danas privela kraju sve dogovore o detaljima. Miloš joj je sve prepustio jer veruje u njen sud, ali i osećaj za estetiku – kaže dalje izvor i dodaje da će matičar doći u restoran.

– Teo je bio za to da matičar dođe u restoran u nedelju, kako bi odmah sklopili građanski brak, ali i kako bi svi gosti bili prisutni kada izgovaraju sudbonosno `da` – završava izvor.

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin crkveno venčanje odložili za posle Evropskog prvenstva koje će biti održano u septembru.

– Jelisaveta nije želela da brza i da Milošu stvara pritisak, te su se dogovorili da se venčaju u crkvi tek posle septembra, kada Teo bude rasterećen obaveza oko treninga i utakmica – kaže dobro obavešten izvor.

A post shared by @nbarumorsdaily on

Izvor: blic.rs
Foto: ATA Images/Instagram