Posle spekulacija o problemima u braku, Goga Sekulić u NIKAD BOLJEM IZDANJU SA SINOM NA LETOVANJU! (foto)

08/07/2019 | 18:45

Pre nekoliko nedelja kao bomba odjeknula je vest da je suprug poznate pevačice Goge Sekulić, Uroš Domanović iznenada napustio stan u Beogradu i ostavio nju i sina u Srbiji.

Odmah nakon toga, Goga ga je otpratila sa Instagrama. Ona se u emisiji “Premijera Vikend specijal” oglasila povodom ove priče i rekla sledeće:

– Istina je, otpratila sam Uroša sa Instagrama i to su neki moji lični razlozi. Ne znam da li je on otpratio mene – rekla je Goga i dodala:

– Njegova karijera je u Cirihu, tačnije Evropa i Amerika, a moja je vezana za Beograd. Normalno je da će mama i beba biti zajedno. Šta ko priča, neka priča i misli… Nemam u planu da se razvodim, a ostalo ne želim da komentarišem. Možda sam ga otpratila da vidim kako bi izgledalo kada žena otprati muža – rekla je Goga i sve ostavila u čudu.

Pevačica se sa zajedničkim šestomesečnim sinom Vasilijem Andrejem iz Ciriha ponovo vratila u Beograd jer će evropski prvak i svetski vicešampion u brazilskom džiu-džicuu otputovati u Ameriku. Sekulićeva je odbila da ode sa mužem na put, pa je rešila da za to vreme boravi u Srbiji.

Kako je došlo vreme odmorima i putovanjima na razne destinacije i Goga nije ostala dužna sliku sa letovanja.

Pre nekoliko dana objavila je fotografiju sa malim Vasilijem iz Crne Gore, sa Svetog Stefana gde je svima privukla pažnju svojim besprekornim izgledom i fitugom, kakvu je pa, oduvek i imala…

Kako Goga izgleda na letovanju sa svojim naslednikom, pogledajte na narednoj strani…

Stranice 1 2
Story.rsAta Images Antonio Ahel, Instagram

Još iz rubrike