POSLE NOVE GODINE KUPUJE STAN? Zanemećete kad čujete koliko će novca Milica Pavlović ZARADITI ZA DOČEK!

29/09/2018 | 15:00

Milica Pavlović misli na sve, tako da je već ugovorila gde će pevati za doček.

Ona je jedna od naših pevačica čiji su nastupi veoma plaćeni, a sada se osigurala i za najluđu noć će pevati u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela za sumu od 35.000 evra.

– Otkad se pojavila na muzičkom nebu, Milica je bila veoma angažovana. Međutim, kada je objavila drugi album, svi su se otimali za nju, pa je tako bilo i za predstojeći doček. Menadžeri su kontaktirali s njom još početkom septembra, a Milica se nije premišljala kada su joj ponudili 35.000 evra. To je stvarno ozbiljna svota za jednu noć, a Milica je pravi profesionalac i uradiće sve kako bi novogodišnja noć gostima hotela ostala u prelepom sećanju – kaže izvor blizak Pavlovićevoj i dodaje:Milici je bila čast što su baš nju izabrali da peva za doček, jer se u tom hotelu okuplja krem našeg društva, ali dolazi i dosta stranih gostiju, te joj je ovo odlična prilika da ugovori nastupe i za sledeću godinu. Mica se za svaki nastup sprema veoma dugo i misli na svaki detalj, pa je već počela sa pripremama. Sprema repertoar i počela je da traži idealnu haljinu. Svaka numera će biti pažljivo odabrana, a pošto je ona pravi šoumen, nije isključeno da će se presvući nekoliko puta u toku večeri – otkriva izvor.

Ovim povodom oglasila se i pevačica, koja nije želela da priča o sumi koju će dobiti. Svesna sam odgovornosti i daću sve od sebe da moj nastup bude spektakularan i da svi koji se odluče da zajedno sa mnom dočekaju 2019. godinu te noći budu puni pozitivne energije, snage i snova. U poslednje vreme sam malo preopterećena, jer punom parom radim na novim pesmama, ali nema sumnje da će decembar za mene biti zaista uspešan i polako postajem nestrpljiva da publici prezentujem sve ono na čemu već dugo radim sa svojim timom saradnika – rekla je uz osmeh Milica Pavlović.

Story.rsPink.rsMarko Vulević, Ata Images Antonio Ahel

Još iz rubrike