Posle nesreće kod milijardera završila u kolicima: Srpska manekenka teško povređena, dva sata visila u vazduhu

21/08/2019 | 15:03

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) doživela je tešku nesreću na imanju milijardera Čina Čua (53) iz Vijetnama, kada se tokom vožnje na žičari po njegovom luksuznom imanju velikom brzinom “zakucala” u drvo.

Manekenka je od siline udarca ostala “zakucana” 50 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila dva sata, prenosi “Telegraf”.

Nakon što su stigli na mesto nesreće spasioci su utvrdili da je polomila karlicu, i to na nekoliko mesta, ruka joj je hitno ušivena, a potom je helikopterom prebačena u “Yale New Haven” bolnicu, jednu od najpoznatijih u SAD.

Kako prenose strani mediji, Ču je pozvao grupu mladih modela i svoje prijatelje, da 17. jula posete njegov dom u Vestčesteru kada se nesreća i dogodila.

Ču, koji se trenutno se zabavlja sa izvesnom Ruskinjom, Simoni je rekao da će se pobrinuti za sve što joj bude potrebno kako bi se što brze oporavila nakon strašne nezgode.

Međutim, nakon što je Simoni ponudio nagodbu od svega nekoliko hiljada dolara mesečno, koje bi joj davao tokom čitave godine dana, Simona je dobrovoljno napustila hotel i odlučila da ga tuži.

Užasan snimak nesreće na kome vidimo kako spasioci spuštaju sa drveta srpsku lepoticu objavio je Page Six.

Snimak pogledajte u nastavku:

Stranice 1 2
story.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike