Posle Maje Berović, ni ova poznata dama neće prisustvovati venčanju Cecinog sina!

20/11/2019 | 21:43

Supruga pevača Harisa Džinovića, prelepa modna kreatorka Melina Džinović otkrila je da neće prisustvovati svadbenoj proslavi sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića.

– Na žalost, imam putovanje za Ameriku. Šta da radim, nekao taj novembar i decembar budu stvarno poslovno intenzivni i teški. Između njih, tu nema nikakvih problema, zato što oni svi razumeju, kolegijalni su jako, razumeju te obaveze, jer ih upravo u isto vreme proživljavaju svi. Nekada nismo prisutni na privatnim savljima kojima bismo želeli zbog takvih stvari. Nadoknadimo mi to sve privatno kansije – rekla je modna dizajnerka.

Smela haljina Meline Džinović otkrila obline (foto)

Pre nekoliko dana jedna od najpopularnijih pevačica koju sluša i mlađa i starija generacije, Maja Berović takođe je u emisiji “Premijera Vikend Specijal” rekla da neće prisustvovati dugoočekivanoj svadbi:

OVO ĆE OSTAVITI SVE BEZ REČI: Maja Berović uslikana BEZ ODEĆE

Ja sam pozvana na svadbu, ali nažalost neću moći da prisustvujem. Trebalo je da imam turneju u Americi, koja je otkazana, fanovi tamo su jako razočarani, mi nismo uspeli da dobijemo radne dozvole, tako da nećemo otići na tu turneju, ali sam ja zakazala neke druge stvari u Americi, kupila karte, pa ću ipak otići tamo, tako da nažalost neću prisustvovati svadbi – rekla je Berovićeva.

Podsetimo se…

U nedelju, 24. novembra upriličiće se se svadba veka koju čeka ceo Balkan. Venčaće se Veljko Ražnatović i njegova trudna verenica Bogdana Rodić a veselju prisutvovaće cela domaća estrada.

story.rsAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike