Posle dugogodišnjeg prijatelja, Severinu Kojić NAPUSTIO I OVAJ MUŠKARAC, SVE IZMIČE KONTROLI?

25/03/2019 | 11:41

Severina Kojić, po pisanju hrvatskih medija, polako gubi konce u karijeri. Isprva je prekinula saradnju sa dugogodišnjim saradnikom Tomicom Petrovićem, a sada je još jedan muškarac priznao i da je on napušta.

U pitanju je basista Henri Radanović koji je za “24 sata.hr” priznao da više neće sarađivati sa Severinom Kojić. On je, kako piše ovaj portal, u početku izjavio da nema komentar.

– Baš ste uporni. Ne želim da pričam, nemam nikakav komentar – rekao je on, ali su novinari portala bili uporni i otkrio im je šta se zaista dešava.

– Istina je da više neću svirati u njenom pratećem sastavu. Trenutno oboje imamo druge planove o čemu smo u nekoliko navrata razgovarali. Nas dvoje ćemo zauvek biti prijatelji – između ostalog je rekao basista.

Podsećamo, hrvatski “Jutarnji list” je pisao da su pevačicin menadžer Tomica Petrović i Severina stavili tačku na svoj odnos nakon svađe tokom koje su, kako su naveli hrvatski mediji, razmenili teške reči i optužbe.

ŠOK: Nakon RASKIDA dugogodišnje saradnje sa Tomicom Petrovićem, Severina prekinula sve i sa NJIM

Prema jednoj verziji priče, Petrović je otkazao dalju saradnju pevačici, a prema drugoj ona je njemu rekla da više nemaju šta da rade zajedno i svoju odluku je navodno saopštila bliskim ljudima 3. marta.

Zašto je Severina OTKAČILA MENADŽERA: Otkriveni detalji prekida saradnje duge 17 godina

“Blic” je tada pokušao da stupi u kontakt sa Tomicom Petrovićem, međutim on je bio nedostupan za komentar. Po gradskim kuloradima kruži priča i da će celokupnu Severininu karijeru voditi neko novi – njen suprug, Igor Kojić ili će naći nekog drugog da se bavi ovim poslovima.

Story.rsBlic/24sata.hrAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike