Posle 13 godina Lea Kiš napušta “ružičastu televiziju”

21/02/2018 | 23:00

Nakon što je pre samo nekoliko dana odjeknula vest da Žika Nikolić prelazi sa RTS-a na televiziju “Pink”, došlo je do novog transfera. Lea Kiš prema pisanjima “Kurira” napustila je televiziju “Pink” posle 13 godina.

Voditeljka i autorka emisije “Nedeljno popodne” dala je otkaz, a jedan od glavnih razloga je taj što nije želela da vodi jutarnji program, što joj je ponuđeno. Njena emisija, koja je zabavnog karaktera, prestala je da se emituje otkako je “Zadruga” postala popularna i na neodređeno vreme je skinuta sa programske šeme.

Od tada je na voditeljkinu adresu stiglo nekoliko ponuda za transfer. Kada je dobro razmislila o uslovima koji su joj ponuđeni, otišla je kod Željka Mitrovića i ljubazno se oprostila od njega. U ime dugogodišnje saradnje i fantastičnih rezultata koje su zajedno postigli, jedno drugom su prijateljski pružili ruku i rastali se na fin i kulturan način.

Објава коју дели Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) дана

Lea će najverovatnije potpisati ugovor sa Junajted medijom jer će tako imati deset televizija na raspolaganju, a svakako je transfer praćen dobrim finansijskim uslovima. Njoj je u interesu da ponovo ima emisiju u zabavnom segmentu kao što je “Nedeljno popodne” jer smatra da to odlično prolazi na našem tržištu. Ona je bila kraljica rejtinga, čiji je projekat više od deceniju pratilo više od dva miliona gledalaca, a pored toga je imala i sjajan kapital zbog brojnih sponzora koje je reklamirala.

Voditeljka je potvrdila da je otišla sa “Pinka” ali nije smela previše da otkriva:

– Zasad još ništa neću komentarisati, saznaćete sve 1. marta – kratko je rekla Lea za “Kurir”.

story.rsKurirPetar Đorđević

Još iz rubrike