Mnoge je ostavila U ŠOKU- Nataša Bekvalac: Nije sve kao što izgleda, NISAM NI JA KAO ŠTO IZGLEDAM

25/09/2018 | 17:40

Pevačica Nataša Bekvalac zahvalila se svim pratiocima na društvenim mrežema koji su joj čestitali rođendan i poslali poruke. Ipak, iako su svi očekivali da je srećna i da danas slavi, ona je poslala poruku koja je mnoge ostavila u šoku.

– Meni je danas 38. rođendan… Emocije su mi toliko pomešane danas… Želim da vam se zahvalim na predivnim porukama, na ljubavi koju svakodnevno od vas osecam… Rekla sam da će danas izaći pesma koja mi je pored moje porodice i vas život… Nisam mogla danas… Sve sam otkazala… I emisiju i premijeru… Sve… – napisala je Nataša i rastužila mnoge jer su svi očekivali da se ona iz cele situacije izdigla i sve uspela da prebrodi.

– Treba mi još koji dan, treba mi još vremena… Nije sve kao što izgleda… Nisam ni ja kao što izgledam… Volim vas i izvinite… Ako ništa drugo, rođendan mi je danas pa mi danas oprostite. Voli vas MALA PLAVA – završila je ovim rečima svoju tužnu poruku Nataša.

Proteklih godinu dana za pevačicu je bilo veoma teško. Na današnji dan se udala na ibici za čoveka sa kojim je mislial da će provesti ostatak života. Baš iz tog razloga za datum venčanja je odabrala svoj rođendan. U maju ove godine doživela je porodično nasilje i istog momenta prekinula svaki kontakt sa Lukom Lazukićem. Ćerke joj mame osmeh na lice koji joj, ako je suditi po poruci koju je posala nije lako izvući.

story.rsblic.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike