Porša SE ISELILA IZ ZAJEDNIČKE KUĆE: Predlogom o USVAJANJU DETETA Elen ŽELELA DA SPASI BRAK

13/02/2019 | 21:14

Američki mediji već su uveliko okitili svoje naslovne strane i portale informacijom kako je došao kraj desegodišnje veze između voditeljke Elen Dedženeris i Porše Di Rosi. Kako se šuška, ljubavni par više ne živi zajedno, a tome, kako i sami saznjemo, prethodi nekoliko neistomišljeničkih sukoba. 

Naime, izvor blizak Elen i Porši tvrdi kako je popularna voditeljka neumorno inistirala na kupovini nove kuće na periferiji Los Anđelesa za koju je izdvojila preko 25 miliona dolara, što je dodatno razbesnelo Poršu.

Takođe, američki mediji nisu tu stali, pa su saznali još jedan razlog razdvojenosti ovog para.

Budući da je Elen već u poodmaklim godinama, kao i da je sa Poršom već dugo u braku, pojavila se i informacija da je voditeljka izrazila želju za usvajanjem deteta kako bi spasila brak, a koju je Porša kategorički odbila.

Da bi njihov odnos dobio “LEVEL PRO” nivo, publika u njenoj TV emisiji primetila je da Elen više ne nosi venčani prsten a uporedo isplivala je informacija da je Porša investirala 15 miliona dolara u svoj novi dom na Beverly Hillsu.

Medijima je posebno bila interesantna klauzula predbračnog ugovora koji je potpisan pre nešto više od 10 godina, a prema nekim nezvaničnim informacija, vrednost njihove imovine procenjuje se na oko 400 miliona dolara.

One su čak i u avgustu 2018. godine prolavile desetogodišnjicu srećnog braka…

Story.rsGuliver Getty Images, Instagram

Još iz rubrike