Porodična drama poznate pevačice: Nevolje sa sinom Snežane Đurišić

05/07/2018 | 10:46

Marko, sin Snežane Đurišić, pre nekoliko dana je napustio kliniku za odvikavanje od alkoholizma i otputovao u Crnu Goru kod kuma.

O odnosu Snežane Đurišić i njenog sina Marka Gvozdenovića dosta se pisalo u medijima, a ona o svemu tome ne želi da govori. U poslednje vreme Snežana je verovala da će se njen sin promeniti, ali po svemu sudeći to se nije desilo. Kako “Blic” saznaje, Marko Gvozdenović je pre nekoliko nedelja pobegao iz specijalne bolnice “Dr. Slavoljub Bakalović” koja se nalazi u Vršcu. On je u ovu ustanovu otišao u nadi da će se izlečiti od alkoholizma koji mu godinama predstavlja veliki problem, a tokom boravka na odeljenju koje nosi naziv M-14 proveo je skoro mesec dana da bi zatim pobegao.

A post shared by Snezana Djurisic (@snezanadjurisic_official) on

– Marko godinama ima problem sa alkoholom, a u razgovoru sa porodicom je odlučio da se promeni i da ode u kliniku koja će mu pomoći da se reši ovog poroka. On je nekoliko nedelja boravio u bolnici za odvikavanje, a kako više nije mogao da izdrži pobegao je. Marko je imao kod sebe dovoljno novca da kupi kartu do Crne Gore gde trenutno boravi kod kuma – rekao je izvor koji je dobro upućen u celu priču i dodao:

– Snežana se ponadala da će se njen sin promeniti kada je otišao u kliniku i zbog toga je bila presrećna. Kada je čula da je napustio bolnicu iznervirala se, a od tada se nije čula s njim. Njegovo ponašanje je poslednjih godina bilo problematično i to joj najviše predstavlja problem – dodaje izvor.

 

story.rsblic.rsM.M./ATA Images

Još iz rubrike