Porodica Versaće se ogradila od serije o ubistvu slavnog kreatora

09/01/2018 | 20:45

Članovi porodice slavnoga italijanskog modnog dizajnera Đanija Versaćea ogradili su se od dugoočekivane američke tv-serije o njegovoj nasilnoj smrti.

Seriju čini devet epizoda, nastala je u produkciji 21st Century Fox-a, a premijera se očekuje sledeće nedelj. Među ostalima u njoj glume španska glumica Penelope Kruz koja utelovljuje Donatelu Versaće, dizajnerovu sestru i portorikanski pevač Riki Martin.

Објава коју дели American Crime Story FX (@americancrimestoryfx) дана

Reditelj serije je Rajan Marfi, Edgar Ramirez igra Đanija Versaćea, dok Daren Kris glumi Versaćeovog ubicu Endrua Kunanana koji je slavnog dizajnera ustrelio na stepenicama njegove vile u Majamiju 1997.

Kunana se na početku trejler ponaša kao normalan mladić u dvadesetim godinama, ali vrlo brzo policijska scena prikazuje ga u zastrašujućem svetlu, otkrivajući da je u svom ubilačkom pohodu iza sebe ostavio tela četiri muškarca.

Kompanija Versace “nije učestvovala u nastanku tv-serije”, stoji u saopštenju kompanije objavljenom u ponedjeljak. Seriju bi trebalo gledati kao na izmišljenu priču, s obzirom na to da knjiga, “Vulgar Favours” na kojoj se priča temelji, nije dobila autorizaciju porodice, stoji u saopštenju.

“Američka krimi priča: Ubistvo Đanija Vesaćea” premijerno će biti prikazana 17. januara u programu televizijske mreže FX.

story.rsindex.hrFacebook

Još iz rubrike