Porodica još uvek ne može da posećuje Đorđa Balaševića

18/11/2019 | 13:28

Đorđe Balašević, popularni pevač pre nekoliko dana imao je infarkt, a ovu tužnu vest saopštila je njegova ćerka, Beba Balašević na svom Fejsbuk profilu.

Slavni kantautor primljen je u Institut za kardiovaskularne u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi.

Saopštenje koje je njegova ćerka objavila na društvenoj mreži, glasilo je ovako:

– Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert. Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže. Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje. Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda. Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti – poručila je Beba Balašević.

Ovako su izgledali Olivera i Đorđe Balašević pre 37 godina!

Kako sada pišu domaći mediji, poznati pevač se posle operacije i ugradnje stentova oseća dobro, međutim, najbliži članovi njegove porodice još uvek nemaju dozvolu da ga posete.

Đorđe je jak čovek, infark ga nije pokosio!

– Đorđe se dobro oporavlja nakon operacije u kojoj su mu u dva krvna suda ugrađeni stentovi i njegov oporavak teče po protokolu. Kao što se očekivalo, on se oseća sve bolje i doktori su zadovoljni. S obzirom na to da je reč o ozbiljnoj intervenciji, prognoze doktora nikada nisu zvanične dok pacijent potpuno oporavljen ne bude pušten na kućno lečenje, kada će mu biti prepisana terapija koju će morati da poštuje u narednom periodu. Balašević je na odeljenju Intenzivne nege i tu će biti do polaska kući, koji se može dogoditi u narednih par dana ukoliko njegov oporavak bude išao tokom kao do sada. On je svestan svega što se dogodilo, doktori su mu objasnili šta je urađeno i on je to mirno prihvatio. Kao i kod svih pacijenata kojima se dogodi infarkt, sve to ga je iznenadilo, ali on je jak čovek. Porodici nije dozvoljeno da ga posećuje, ali u svakom trenutku mogu dobiti informacije o njegovom zdravstvenom stanju od doktora, što i čine. Supruga i deca su bili vrlo zabrinuti, ali su im doktori objasnili da je najgore prošlo i da će Đoletov život, osim što će morati da promeni neke navike, nastaviti da teče uobičajeno uz sve aktivnosti koje je imao do sada – navodi dobro obavešten izvor.

story.rsAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike