Porodica Bekam pred novim izazovima – Zašto moraju da se razdvoje na neko vreme?

30/01/2018 | 16:05

Porodica Bekam stoji pred novim izazovima – prvo se najstariji sin odselio na studije u Njujork, a sada se i Dejvid odlučio na novi korak

Još dok se profesionalno bavio fudbalom, Dejvid Bekam je zbog zahteva karijere često bio van porodičnog doma, i to na duža razdoblja. Sada su pred njim novi poslovni izazovi – višegodišnji napori Dejvida Bekama da u Majamiju osnuje fudbalski klub napokon su urodili postignutim dogovorom s tamošnjim vlastima i sve je spremno za njegov dolazak.

Tako će legendarni britanski fudbaler osnovati novi klub koji će biti deo profesionalne fudbalske lige MLS, u kojoj učestvuju klubovi iz SAD-a i nekoliko klubova iz Kanade.

Ostatak porodice sa Dejvidovom suprugom, bivšom spajsicom i danas dizajnerkom Viktorijom Bekam, ostaje u njihovom domu u Londonu. Jedino najstariji sin slavnog para, 18-godišnji Bruklin, trenutno živi u Njujorku gde studira fotografiju.

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Na konferenciji za medije Dejvid je upravo svojoj porodici uputio najtoplije reči:

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

– Želim da zahvalim svojoj porodici. Bruklinu i mojoj supruzi Viktoriji, koja ostaje s decom u Londonu. Prošli smo dobra i teška vremena i njima dugujem sve.

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Tako će 15-godišnji Romeo, 12-godišnji Kruz i šestogodišnja Harper morati da čekaju školske praznike kada će s mamom moći da posećuju oca na Floridi.

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

story.rsgloria.hrguliver/getty

Još iz rubrike