Pored Mirke Vasiljević Dule Savić ima još jednu ZGODNU SNAJU, pogledajte čime se ona bavi

21/03/2019 | 15:08

Mirka Vasiljević je godinama unazad poznata javnosti. Prvo je proslavilo njeno glumačko umeće, a zatim i turbulentna veza sa fudbalerom Vujadinom Savićem. Vujadin i Mirka sada uživaju u ljubavi sa svoje troje dece.

Međutim, pored Vujadina, Dušan Savić i Marina Rajević imaju još jednog sina, Uroša, koji je oženjen jednom pravom lepoticom.

Uroš je u braku sa voditeljkom vesti Tijanom Savić, koja trenutno radi na kanalu Tv Prva. Kako je Tijana odabrala istu profesiju kao i njena svekrva Marina, koja je inače novinarka i spisateljica, kaže da joj je Marina dosta pomogla u poslu.

– Marina mi je mnogo pomogla. Ona me je u početku svaki put snimala i zvala kad završim sa poslom da zajedno pogledamo snimak. Tada mi je dala mnogo saveta koji su mi veoma pomogli – rekla je Savićeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Savic (@ticasavic) on

Tijana je i majka trogodišnje devojčice Lene i ne krije da od svekra i svekrve dobija svu potrebnu pomoć.

– Zahvalna sam na višku energije koji imam. Tako da uspevam sve da postignem. Dosta nam pomažu i Uroševi roditelji, tako da se kombinujemo, i bez njih bi sve ovo bilo neizvodljivo. Da sam birala takvog svekra i svekrvu, ne bih ih bolje našla. Zahvalna sam Bogu na tome, zaista. Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu. Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret. U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto mi smo imali mnogo sreće – objašnjava Tijana.

Tijana je i jetrva glumice Mirke Vasiljević pa je otkrila u kakvom su odnosu njih dve.

– Sa Mirkom i Vujadinom se baš dosta družimo. Uroš i ja često izlazimo u grad sa njima, a prošlog vikenda sam došla u neprijatnu situaciju kada je u novinama izašlo ”Vujadin u društvu zgodne plavuše”. To su bili neki natpisi, neko ludilo potpuno – otkriva Tijana neprijatnu situaciju u kojoj su se Vujadin i ona našli i dodaje da sa Mirkom uglavnom razgovora o deci.

– Sa Mirkom na kafi najčešće razgovaram o našoj deci, budući da smo obe mame i deca su nam sada glavna tema – rekla je Savićeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Savic (@ticasavic) on

story.rskurir.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike