Popularni pevač očajan: Moj poremećeni brat ŽELI SMRT MOM NEROĐENOM DETETU!

18/09/2019 | 11:42

Pevač Nik Karter zatražio je zabranu prilaska svom bratu, pevaču Aronu Karteru, zato sto je pretio smrću pevačevoj trudnoj ženi i nerođenom detetu…

Policija je brzo reagovala i odobrila njegov zahtev, pa je Aronu zabranjeno približavanje Niku i njegovoj ženi. Aron od sada ne sme da im priđe bliže od 30 metara.

– Nakon dubokog razmišljanja, moja sestra i ja smo, nažalost, bili prinuđeni da potražimo sudsku zaštitu. Aronovo ponašanje u poslednje vreme vrlo je alarmantno, budući da je priznao kako ima nameru da ubije moju trudnu suprugu i naše nerođeno dete. Nemam izbora i preduzeću svaku moguću meru da zaštitim sebe i njih – napisao je Nik koji je bez obzira na ovaj nemili događaj, bio veoma emotivan i to sve u nadi da će njegov brat potražiti stručnu pomoć…

– Volimo brata i iskreno se nadamo da će dobiti odgovarajući tretman koji mu je potreban pre nego što nanese bilo kakvu štetu sebi ili nekom drugom.

Samo osam meseci od supruginog POBAČAJA Nik Karter PODELIO SREĆNU VEST (foto)

Aron se takođe javno oglasio povodom ovog incidenta i optužbi koje je izneo njegov brati…

– Zapanjen sam optužbama. Nisam želeo nikome da naudim, pogotovu ne svojoj porodici. Ne mogu da dopustim nikome da uzme kontrolu nad mojim životom. Sve kroz što sam prošao je neverovatno i veliki sam borac – napisao je Aron na društvenim mrežama i dodao:

– Ovo je očigledno neka vrsta šahovske igre. Sve što tražim je da me porodica ostavi na miru. Ovo je krv. Nije ljubav. Nikada neću biti oko tebe i ne želim da budem oko tebe – napisao je Aron i zapretio pravnim postupkom protiv brata.

Podsetimo se:

Aron Karter nedavno je šokirao javnost najnovijim priznanjem da su mu dijagnostikovani šizofrenija, bipolarni poremećaj, manična depresija i akutna anksioznost. Tokom intervjua u emisiji ‘The Doctors‘, Aron je gledaocima pokazao punu kesu lekova, koji su mu propisani zbog psihičkog stanja. Nakon toga, obratio se i svojim obožavavaocima i to rečima:

– Pozdrav, ovo je moja stvarnost. Nemam šta sakrivati – poručio je 31-godišnji pevač.

View this post on Instagram

#PYRO 🧨 I am who I am.

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on

Story.rsGuliver Getty Images, Instagram

Još iz rubrike