Ponovo PREŽIVLJAVA STRES: Nataša Bekvalac IMALA UDES, beba ISPALA IZ AUTO-SEDIŠTA

24/10/2018 | 13:56

Nataša Bekvalac na izlazu iz Novog Sada imala je saobraćajni udes na isključenju za Šajkaš dok se u vozilu nalazila i njena beba. Kako prenose domaći mediji, beba je od siline udarca ispala iz auto-sedišta!

Naime, Bekvalčeva je krenula u Beograd kada je u njen automobil udario drugi auto, piše “Blic”.

Kao i svake srede Nataša je i danas trebalo da odvede ćerku u Centar za socijalni rad kako bi je otac Luka Lazukić video.

– Nataša je ispunjavala svoju obavezu i vozila bebu za Beograd kako bi je otac video u Centru za socijalni rad kada ju je udario Bugarski državljanin koji na automobilu nije imao retrovizor, pa je samim tim nije video. Na sreću, i ona i beba su dobro, niko nije povređen. Policija je napravila uviđaj nakon čega se Nataša vratila u svoj stan u Novom Sadu. Sve je ok, ali Nataša je preživela veliki stres – potvrđeno je “Blicu” iz PR službe Nataše Bekvalac.

Nezvanično, u Natašin automobil zakucao se Bugarski državljanin u “pasatu” engleskih registarskih oznaka koji je bio “do krova natovaren stvarima” i nije imao ni retrovizore!

Vozač automobila koji je udario u pevačicina kola pokušao je, nakon udesa, da pobegne sa lica mesta, međutim u tome ga je sprečio mladić koji je u tom trenutku, takođe, kolima prolazio tuga. S obzirom da je u pitanju stranac, vozač “pasata” će biti procesuiran po ubrzanom postupku.

Nataša je upravljala automobilom i bila je vezana, dok je u automobilu sa njom bila dadilja, kao i njena mlađa ćerkica koja je bila vezana i u auto-sedištu, međutim od siline udarca beba je ispala iz svog sedišta!

Policija je obavila uviđaj, a nakon toga pevačica je svoju ćerku hitno odvela u bolnicu na pregled gde je utvrđeno da je devojčica dobro i da nije poveređena.

Cela leva strana njenog automobila je razvaljena od siline udara.

story.rsblic.rsM.M./ATA Images

Još iz rubrike