Pevačica već 20 godina svaki put kad se popne na binu nosi OVU NEOBIČNU “AMAJLIJU”, NEĆETE VEROVATI O ČEMU SE RADI

12/10/2019 | 14:45

Pevačica Ana Stanić otkrila je za “Alo” tajnu koju čuva 20 godina i priznala šta joj to donosi sreću svaki put kada se popne na binu.

Ana je otkrila da ima “srećne gaćice” koje nosi na svakom svom nastupu.

– Više od 20 godina, ali ih nosim samo na koncertima. Fascinantno je da su čitave – rekla je Ana, a zatim dodala i kakav je dezen u pitanju:

– Crvene su sa srcem – otkrila je pevačica koja će svoju amajliju uskoro imati prilike da nosi 24. oktobra na intimnom koncertu uz pratnju simfonijskog orkestra Umetničkog ansambla Stanislav Binički u CZK Vlada Divljan.

– Konačno su se stvorili uslovi da sebi ispunim želju da imam koncert sa simfonijskim orkestrom. Drago mi je što ću binu, pored svog benda, deliti i sa simfonijskim orkestrom Stanislav Binički. Probe su u toku i jedva čekam da čujete moje mnogobrojne hitove u novim aranžmanima. Obogatili smo pop i rok pesme plemenitošću i magijom zvuka kakvu daje simfonijski orkestar. Spremila sam i neka iznenađenja, neću vam ih otkrivati, ali imaću fenomenalne goste – rekla je ona i dodala da je jako uzbuđena prek koncert.

story.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike