Ovu pesmu je tata Đoković posvetio svojoj princezi: Kako je Nole proslavio rođenje Tare

05/09/2017 | 10:43

Kada se Jelena porodila, Novak je u porodičnom domu organizovao manju proslavu, a nekoliko puta je puštao pesmu posvećenu maloj Tari.

Jelena Đoković na svet je pre dva dana donela drugo dete, ćerkicu Taru, koja je već sad mezimica porodice Đoković. Tata Novak bio je uz suprugu i tokom porođaja, a Jelena je, kao i prošlog puta kada je rodila Stefana, odlučila da se porodi u privatnoj bolnici u Monaku, gde porođaj košta 5.000 evra, a svaki naredni dan 1.000 evra. Novak Đoković nije štedeo novca za svoju suprugu, a veče nakon toga organizovao je proslavu u svom domu, u kojem je okupio kumove i najbliže prijatelje.

– Novak je zajedno sa prijateljima slavio do jutra, a društvo je naručivalo pesme sve vreme. U jednom momentu Đoković je naručio poznatu srpsku pesmu `Zlatibore pitaj Taru` i svima je bilo jasno da ju je posvetio ćerkici koja je ugledala svetlost dana – kaže za “Blic” izvor blizak porodici Đoković.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Za to vreme, Novakov otac Srđan Đoković veselio se u restoranu u vlasništvu porodice Đoković u Beogradu. Srđan je okupio nekoliko prijatelja i organizovao večeru u čast unuci Tari. Odmah nakon večere, ujutru se uputio u Monako, kako bi bio uz Noleta i Jelenu u najsrećnijem trenutku.

– Srđan je stigao u Monako stigao u ranim jutarnjim časovima i otišao u bolnicu kako bi video snajku, a potom čitav dan proveo sa Noletom, kao i suprugom Dijanom – kaže dalje izvor.

Tokom čitavog dana u dom porodice Đoković u Monaku je stizalo cveće, kao i pokloni za Taru, koje su slali Novakovi i Jelenini dugogodišnji prijatelji iz kneževine na jugu Francuske.

– Jelena danima prima pozdrave i čestitke iz čitavog sveta u gradovima u kojima žive prijatelji koje je Nole stekao tokom dugogodišnje karijere – završava izvor.

Nole i Jelena su za mezimicu specijalno opremili veliku sobu u kojoj se trenutno nalaze roze krevet i igračke za bebu. Sve je opremljeno tako da se Tara oseća kao princeza, a roze soba najviše se svidela baki Dijani, koja je navijala da upravo najveća soba u domu Đokovića pripadne malenoj Tari.

story.rsblic.rsguliver/getty

Još iz rubrike